ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεκλέρ: «Είμαι 99% σίγουρος ότι θα δυσκολευτούμε φέτος»

Πρόκληση θα είναι η φετινή χρονιά της Formula 1

Η μεγάλη μέρα για τη Formula 1 έφτασε και σύντομα θα έχουμε τα πρώτα δεδομένα από τα ελεύθερα δοκιμαστικά της Αυστρίας, του πρώτου Γκραν Πρι για τη σεζόν του 2020 στη Formula 1! Οι ομάδες θα δουν τι μπορούν να κάνουν στην πίστα, συγκριτικά με τις υπόλοιπες και σύντομα θα διαμορφωθεί μια πρώτη άποψη για το ποιος έχει το προβάδισμα και ποιος μένει πίσω.

Σύμφωνα με τον Σαρλ Λεκλέρ, η Ferrari θα ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Κάποια προβλήματα που είχαν στην ομάδα δεν έχουν λυθεί ακόμη και ο Μονεγάσκος οδηγός θεωρεί ότι η σεζόν που έχουν μπροστά τους, θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με την περασμένη.

«Δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε»

«Νομίζω ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη. Έχουμε ακόμη πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις κατατακτήριες δοκιμές για να είμαστε εντελώς σίγουροι για όσα λέμε, όμως είμαι 99% βέβαιος ότι θα είναι πιο δύσκολα για εμάς φέτος, σε σχέση με πέρυσι.

Στις δοκιμές μας δεν ήμασταν εκεί που θα θέλαμε, ειδικότερα στο κομμάτι των κατατακτήριων δοκιμών. Όλο αυτό με τον ιό μας άφησε πίσω, όλα ήταν κλειστά, όταν ανοίξαμε ξανά αναλύσαμε τα δεδομένα στο λίγο αυτό χρόνο που είχαμε. Κάναμε ένα βήμα πίσω για να δούμε από που προέρχεται το πρόβλημα, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς και στη συνέχεια να δουλέψουμε πάνω σε αυτό» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X