ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίνεται ο τίτλος στο πρωτάθλημα ταχύτητας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος Γύρος: Με το Nicosia Auto Rally Sprint αύριο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνετε η σεζόν για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας BY Naga Pay με διοργανωτή την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου. O αγώνας θα γίνει στην περιοχή του Λατομείου Λατούρος σε μια διαδρομή μήκους 3,56 χιλιομέτρων όπου θα κριθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Στον αγώνα του Σαββάτου που έχει συντελεστή βαθμολόγησης 1.25, δήλωσαν συμμετοχή 24 οδηγοί και η μονομαχία μεταξύ του πρωτοπόρου Γιώργου Πολυκάρπου (103 βαθμούς) και του δεύτερου Γιάννου Ιωαννίδη (81 βαθμούς) είναι αυτή που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα. Και οι δυο χρειάζονται στην καλύτερη περίπτωση τη νίκη, η οποία αν έρθει για ένα εκ των δυο αυτόματα του χαρίζει τον τίτλο.

Στην κατηγορία RC2 ο Σταύρος Αντωνίου με το Psaltis / ENEOS Mitsubishi Lancer Evo IX έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο αφού οι 95 βαθμοί που έχει έναντι 64 του δεύτερου Κυριάκου Ιωαννίδη (Mitsubishi Lancer Evo IX), τον χρίζουν σαν το απόλυτο φαβορί.

Γιάννος Ιωαννίδης ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος yiannos iwannides

Τέσσερις οδηγοί έχουν βλέψεις για τον τίτλο στην κατηγορία RCS2. Ο πρωτοπόρος Γιάννος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo VII) έχει 84 βαθμούς, ο δεύτερος Ηλίας Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo VI) έχει 82, ο τρίτος Γιώργος Πολυκάρπου (Mitsubishi Lancer Evo III) 75 και ο τέταρτος Ευαγόρας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III) 73 και ο αυξημένος συντελεστής βαθμολόγηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

3ος Ηλίας Πιερή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος ilias pieri

Ο Παναγιώτης Ξενοφώντος είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην δικίνητη κατηγορία καθώς έχει 114 βαθμούς και ο δεύτερος στην βαθμολογία δεν αγωνίζεται στο μεγάλο φινάλε.

Η απόλυτη ισορροπία στην RCS1 μεταξύ του πρωτοπόρου Δημήτρη Παρέλλη (SWAG Opel Corsa) και του δεύτερου Μιχάλη Σοφοκλέους (VW GOLF GTI), οι οποίοι έχουν από 108 βαθμούς, προμηνύει μεγάλες μάχες με φόντο τον τίτλο στην κατηγορία.

Κλεάνθης Έλληνας (Ford Fiesta DYTKO) και Λούης Παπαγεωργίου (Mitsubishi Mirage DYTKO) είναι οι δύο οδηγοί που θα κυνηγήσουν τη νίκη στην κατηγορία RCL1.

Παναγιώτης Ξενοφώντος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος panagiotis xenofontos

Για πρώτη φορά σε αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα αγωνιστούν οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους SPEED CAR EXTREME), Νικόλας Χούτρης (SEMOG BRAVO SPORT) και Λούκας Χριστοφόρου (SEMOG BRAVO SPORT).

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στον αγώνα, οι οποίοι προσβλέπουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι οι Ιάκωβος Πενταράς/Τίλευ Μάριος (Mitsubishi Lancer Evo VI), Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo IX), Αχιλλέας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III), Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo), Αντώνης Χειλιμήντρης (Mitsubishi GALANT VR4), Χάρης Ιωάννου (Renault Clio), Περικλής Νικολαΐδης (VW GOLF), Νικόλας Νικολαΐδης (VW GOLF), Θωμάς Θεοφάνους (Ford Fiesta), Χρυσόστομος Παντελή (Ford Fiesta), και Χρίστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου (Ford Fiesta).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2022 by NAGA PAY – 5ος

Η τελευταία αγωνιστική συνάντηση θα αρχίσει στις 10 με την δοκιμαστική διαδρομή και θα ακολουθήσουν οι δυο χρονομετρημένες διαδρομές όπου θα αναδειχθούν και οι πρωταθλητές για τη σεζόν 2022. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο χώρο του αγώνα.

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X