ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κουαρταραρό: «Δεν δούλεψε το πίσω ελαστικό»

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την έκβαση του GP Αραγονίας και έριξε ευθύνες στην απόδοση του πίσω ελαστικού του.

Οι Πέκο Μπανάια και Μάρκ Μάρκεθ μας χάρισαν μια εντυπωσιακή μονομαχία στο GP Αραγονίας, με τον αναβάτη της Ducati να βγαίνει θριαμβευτής. Όμως στη μάχη της νίκης δεν ήταν αυτή τη φορά ο Φάμπιο Κουαρταραρό, ο οποίος αρκέστηκε στην 8η θέση. Η διαφορά στη βαθμολογία μειώθηκε, αλλά όχι δραματικά με τον Γάλλο αναβάτη της Yamaha να διατηρεί ένα μεγάλο προβάδισμα στο πρωτάθλημα.

Μετά τον αγώνα, στις δηλώσεις του για την έκβαση του αγώνα, ο Κουαρταραρό ήταν απογοητευμένος καθώς ήλπιζε να είναι σε θέση να δώσει μάχη για το βάθρο. «Από την αρχή του αγώνα, το πίσω ελαστικό δεν λειτουργούσε σωστά. Ήλπιζα να είμαι στη μάχη του βάθρου, γιατί στο ζέσταμα είχα εξαιρετικό ρυθμό με ελαστικό 26 γύρων. Στον αγώνα έχανα τη μια θέση μετά την άλλη. Το θετικό είναι πως πάλεψα, πάλεψα για κάθε θέση. Δεν τα παράτησα ποτέ ακόμα κι αν ήταν για την 8η-9η θέση. Πάλεψα μέχρι το τέλος. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε λάθος με το εμπρός ελαστικό. Δεν ξέρω τι έγινε φέτος και από την πρώτη στιγμή το πίσω ελαστικό δεν λειτούργησε. Πρέπει να δούμε ενδελεχώς τι έγινε. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά ειλικρινά είχα πολύ περίεργη αίσθηση από την αρχή. Δεν είχα την απόδοση, δεν είχα την πρόσφυση των προηγούμενων ημερών».

Με 5 αγώνες να απομένουν για το τέλος της φετινής χρονιάς, ο Κουαρταραρό προηγείται στο πρωτάθλημα με 214 βαθμούς, έναντι 161 του Πέκο Μπανάια της Ducati και 157 του Ζοάν Μιρ της Suzuki.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO