ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιατρικά… έτοιμος ο Μάρκεθ για τη Χέρεθ!

Η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του ληφθεί πιθανότατα το Σάββατο

Δύο ημέρες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για την ανάταξη του κατάγματος στον δεξιό βραχίονα που υπέστη την περασμένη Κυριακή (19/7), ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε το… πράσινο φως και -θεωρητικά τουλάχιστον- είναι σε θέση να αγωνιστεί στον δεύτερο φετινό αγώνα του MotoGP, στο Grand Prix Ανδαλουσίας, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (26/7), στην πίστα της Χερέθ.

Όπως ανακοίνωσε η Honda, ο Ισπανός εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του τίτλου είναι ιατρικά έτοιμος και η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή του ληφθεί πιθανότατα το Σάββατο.

Όπως εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας, Αλμπέρτο Πούιγκ, ο Μάρκεθ δεν θα μετάσχει στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής (24/7) και θα δοκιμάσει το Σάββατο (25/7). Αν ο ίδιος αισθανθεί καλά, θα μετάσχει στις κατατακτήριες δοκιμές της ίδιας ημέρας και εν συνεχεία στον αγώνα της Κυριακής (26/7).

Ο Μάρκεθ τραυματίστηκε μετά από πτώση στο Grand Prix Ισπανίας, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (19/7) στην ίδια πίστα (Χερέθ), και χειρουργήθηκε δύο ημέρες αργότερα στη Βαρκελόνη.

Η ταχύτατη ανάρρωσή του εξέπληξε και την ομάδα του, η οποία υπολόγιζε να τον έχει ξανά «ετοιμοπόλεμο» στον επόμενο αγώνα, που θα γίνει στις 9/8 στο Μπρνο της Τσεχίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X