ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μετοχή της Tesla έκανε «ελεύθερη πτώση» μετά το Cybertruck

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η παρουσίαση του νέου Pick-Up μοντέλου

Ο Έλον Μασκ, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα μας έδειξε το νέο Cybertruck, το Pick-Up μοντέλο της Tesla που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία, όπως ο ίδιος μας είπε. Ωστόσο, λίγο η ατυχία στην παρουσίαση, με τα «άθραυστα» τζάμια που σπάνε, λίγο η... σχεδίαση του αυτοκινήτου, προκλήθηκαν διάφορα σχόλια γύρω από το Cybertruck που δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

Αρνητικά για αυτό, εκφράστηκαν ακόμη και groups ιδιοκτητών και φίλων των μοντέλων της Tesla και ως αποτέλεσμα, η μετοχή της εταιρείας πήρε τον κατήφορο. Σύμφωνα με ιστοσελίδες που παρακολουθούν τη Wall Street, η πτώση έφτασε και στο 7%, με αποτέλεσμα να διακόψει τη σταθερά ανοδική πορεία που εμφάνιζε η Tesla έως και τώρα, εδώ και μήνες. Ακόμη κι έτσι όμως, παραμένει αρκετά υψηλότερα από ότι βρισκόταν ένα μήνα πριν, για την ώρα τουλάχιστον.

Οι fans των Tesla στα forum και τις ιστοσελίδες έβγαλαν διάφορα polls ώστε να δουν αν το Cybertruck έχει απήχηση ή όχι. Τελικά, οι περισσότεροι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ενώ τα Tesla έχουν έναν μοναδικό και σέξι σχεδιασμό, το Cybertruck όχι απλά απέχει, αλλά δεν έχει και καμία επαφή! Η αλήθεια είναι ότι το σφηνοειδές σχήμα και οι αναλογίες που δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτοκίνητο, διχάζουν και ο περισσότερος κόσμος δεν το βλέπει σαν κάτι το «φυσιολογικό», τουλάχιστον μέχρι να το συνηθίσουμε...

Πηγή: gazzetta.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X