ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
27 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Η BMW M GmbH προετοιμάζεται για την επετειακή της χρονιά

Η 24η Μαΐου, 2022 σηματοδοτεί την 50η επέτειο της χρονιάς που ιδρύθηκε η BMW M GmbH

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Οι πελάτες που θα επιλέξουν μία BMW M ή ένα μοντέλο BMW με πακέτο M Sport και ημερομηνία παραγωγής από το Μάρτιο του 2022 και μετά μπορούν να παραγγείλουν εμβλήματα εμπνευσμένα από το κλασικό λογότυπο “BMW Motorsport”. Ως ένα εναλλακτικό λογότυπο αντί του συμβατικού εμβλήματος της BMW, σηματοδοτεί το πάθος για τους αγώνες και τις ρίζες της μάρκας BMW M.

Είναι κάτι μοναδικό στην ιστορία της BMW M και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραγγείλουν από τα τέλη Ιανουαρίου του 2022. Εκτός από τα λογότυπα, 50 εμβληματικά και ιστορικής σημασίας χρώματα BMW M θα προσφέρονται για επιλεγμένα μοντέλα το 2022. Χρώματα, το καθένα με τη δική του στιλιστική ταυτότητα – Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imola Red ή Frozen Marina Bay Blue – αναφέρονται σε διάφορες εποχές της 50ετούς ιστορίας της BMW M.

Το λογότυπο αυτό χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1973 στο αγωνιστικό αυτοκίνητο της BMW Motorsport GmbH, που είχε ιδρυθεί πριν από ένα χρόνο. Το 1978 και με το ντεμπούτο της BMW M1, οι τρίχρωμες λωρίδες έκλιναν προς τα δεξιά ενώ αργότερα πλησίασαν το γράμμα M. Ακόμα και εκτός αγωνιστικής σκηνής, το λογότυπο αυτό έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής αξίας αναγνώρισης και ισχυρής ταυτότητας. Η θρυλική BMW M1 ήταν το μοναδικό όχημα παραγωγής υψηλών επιδόσεων της BMW M που έφερε το ιστορικό αγωνιστικό έμβλημα πέραν του λογοτύπου με τις τρίχρωμες ρίγες. Και στα δύο λογότυπα, το μπλε συμβολίζει την BMW, το κόκκινο αντίστοιχα τους αγώνες και το βιολετί εκφράζει τη σχέση μεταξύ των δύο.

Στην πορεία, το βιολετί έδωσε τη θέση του στο μπλε σκούρο και η BMW Motorsport GmbH λειτουργεί υπό την ονομασία BMW M GmbH από το 1993. Τίποτα δεν έχει μεταβάλλει την υψηλή συμβολική δύναμη της μάρκας και του λογοτύπου. Στην 50ή χρονιά της ύπαρξής της, η εταιρεία είναι πιο επιτυχημένη από ποτέ ως παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς, στην κατηγορία αυτοκινήτων επιδόσεων και υψηλών επιδόσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το νέο Kia Sportage στην Κύπρο

Το νέο Kia Sportage στην Κύπρο

Στις επόμενες μέρες αναμένεται στους εκθεσιακούς χώρους της αντιπροσωπείας η νέα γενιά του Kia Sportage
autokinito.com.cy
 |  AUTO