ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Hyundai 45 EV CONCEPT

Αποκαλυπτήρια στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2019 της Φραγκφούρτης!

  • Το τελευταίο πρωτότυπο δημιούργημα της Hyundai εκφράζει το σχεδιαστικό μέλλον της εταιρείας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
  • Με τον κωδικό 45, το νέο αυτό μοντέλο έρχεται να αποδώσει φόρο τιμής στο ιστορικό
    μοντέλο-έμπνευση Pony Coupe Concept.
  • Το 45 EV επαναπροσδιορίζει την εμπειρία οδήγησης της τεχνολογίας ηλεκτρικής κίνησης
    και συνδέει συναισθηματικά με το παρελθόν, δείχνοντας το δρόμο προς το μέλλον
    της Hyundai.

Ένα ακόμα πειραματικό μοντέλο αποκαλύπτει η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φραγκφούρτης. Ως φόρο τιμής στην κληρονομιά της εταιρείας και επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον, το 45 φέρνει μια νέα εποχή στον έξυπνο σχεδιασμό αυτοκινήτων της Hyundai,
με έμφαση στην τεχνολογία ηλεκτρικής κίνησης. Το πρωτοποριακό μοντέλο έχει ως βασικές γραμμές εκείνες του ιστορικού Hyundai Pony Coupe Concept και εισάγει μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία για τα αυτόνομα οχήματα του μέλλοντος.

Ο συμβολικός χαρακτήρας του 45 καθορίζεται από το ενιαίο πλαίσιο και τον αεροδυναμικό και ελαφρύ σχεδιασμό, εμπνευσμένον από τα αεροσκάφη του 1920. Η ονομασία του οφείλεται στις γωνίες 45 μοιρών μπροστά και πίσω, που σχηματίζουν μια σιλουέτα σαν διαμάντι. Απλότητα, καθαρές γραμμές και μινιμαλιστική κατασκευή βασισμένη στο αρχικό κουπέ, συνδυάζουν τη κληρονομιά με το όραμα, κάτω από τη γενική περιγραφή “αισθησιακός σπορ χαρακτήρας”.

Εσωτερικά, η μινιμαλιστικά σχεδιασμένη καμπίνα του εστιάζεται στο να προσφέρει ένα χώρο ζωντανό, εμπνευσμένο από σχέδια επίπλων, σε συνδυασμό ξύλου, υφάσματος και δέρματος, με αποτέλεσμα μια ζεστή ατμόσφαιρα άνεσης και ξεκούρασης.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν το όνομα Purosangue, που σημαίνει “καθαρόαιμο” και θα αφορά στο αυτοκίνητο παραγωγής
 |  AUTO
X