ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
30 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

H Volkswagen κυρίαρχη στην ηλεκτροκίνηση το 2021

Είδε μεγάλη αύξηση πωλήσεων των ηλεκτρικών της μοντέλων

Πολύ μεγάλη αύξηση πωλήσεων των ηλεκτρικών μοντέλων της είδε η Volkswagen στο πρώτο δίμηνο του έτους, με 51% και 174% άνοδο για τα ηλεκτρικά και υβριδικά της αυτοκίνητα, αντίστοιχα.

Η Volkswagen συνέχισε απτόητη τις επενδύσεις σε μελλοντικές τεχνολογίες τη χρονιά που πέρασε. Δαπανήθηκαν συνολικά 2,7 δισεκατομμύρια ευρώ, με το συντριπτικό κομμάτι να επενδύεται στην ηλεκτροκίνηση. Τα πρώτα εντυπωσιακά ορόσημα αναμένονται ήδη στη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Περισσότερα από 450.000 ηλεκτρικά οχήματα Volkswagen θα παραδοθούν σε πελάτες μέσα στο 2021, υπερδιπλάσια των αντίστοιχων του 2020.

Στον τομέα της ψηφιοποίησης, έως το καλοκαίρι θα λανσαριστούν νέες συνδρομητικές υπηρεσίες κινητικότητας και προαιρετικές λειτουργίες κατά παραγγελία σε έξι γερμανικές πόλεις, παράλληλα με ευρεία διάδοση των online πωλήσεων, με πρόβλεψη τα αντίστοιχα έσοδα να ανέλθουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα προσεχή χρόνια.

Στοιχείο-κλειδί στην επιτυχία του εγχειρήματος, ότι η Volkswagen θα γίνει ο μόνος μαζικός κατασκευαστής που θα παρέχει ενημερώσεις λογισμικού over-the-air για τα ID.3 και ID.4 κάθε 12 εβδομάδες, ενώ την ίδια στιγμή οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι θα παραμείνουν αναπόσπαστο μέρος της διαδικτυακής διαδικασίας πωλήσεων και ο πιο σημαντικός σύνδεσμος προς τους πελάτες.

Πηγή: gazetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση