ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Lamborghini θέλει να φτάσει στα... άκρα το SUV της!

Την έκδοση Performante την έχουμε συνδυάσει με την απίστευτη Huracan

Μια σκληροπυρηνική έκδοση Performante, δεν συνάδει, κανονικά, με τα χαρακτηριστικά ενός SUV, όμως η Lamborghini μπορεί να τα συνδυάσει και ίσως βγάλει στην παραγωγή μια ακόμη πιο «άγρια» Urus!

Την έκδοση Performante την έχουμε συνδυάσει με την απίστευτη Huracan, που όταν παρουσιάστηκε στην έκδοση Performante, έκλεψε την παράσταση και αμέσως έγινε σημείο αναφοράς επιδόσεων. Κανονικά, η έκδοση αυτή πρεσβεύει έναν «άγριο» και οριακά «πιστάδικο» χαρακτήρα, όμως είμαστε βέβαιοι ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια τέτοια έκδοση και για την Urus.

O επικεφαλής της εταιρείας, Μαουρίτσιο Ρετζιάνι, είπε ότι δεν αποκλείεται και ότι όλα θα πρέπει να τα έχουμε πιθανά στο μυαλό μας, όταν μιλάμε για τη Lamborghini. Η Lamborghini ήδη απολαμβάνει μια τεράστια επιτυχία των αυτοκινήτων της, τα οποία σημειώνουν συνεχώς νέα ρεκόρ και βρίσκονται στην καλύτερη φάση πωλήσεων, στην ιστορία της μάρκας. Η Urus, το νέο τους SUV, τους βοηθά να πιάσουν μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα πελατών και έχει τρομερή ζήτηση! Για αυτό και θέλουν να το εξελίξουν όσο περισσότερο μπορούν.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X