ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Ferrari δεν περιμένει νίκες πριν το 2022

Ζητά λίγη... υπομονή από τους οπαδούς της Scuderia ο Τζον Έλκαν

Όπως όλα δείχνουν, η σεζόν που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολη για τη Ferrari. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και από ότι φαίνεται, δεν θα αλλάξει η απόδοσή της στο άμεσο μέλλον. Αυτό το γνωρίζει και o big boss της μάρκας, ο Τζον Έλκαν, ο οποίος λέει ότι δεν περιμένει την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και στα κορυφαία σκαλοπάτια της Formula 1 πριν από το 2022.

«Το αυτοκίνητό μας δεν είναι ανταγωνιστικό»

«Η Ferrari περνά μια δύσκολη περίοδο που έχει τις ρίζες της χρόνια πίσω. Δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα κατασκευαστών από το 2008 και πρωτάθλημα οδηγών από το 2007. Μετά από τις δικές μας επιτυχίες είχαμε το σερί της Red Bull που κέρδιζε χάρη στη φανταστική αεροδυναμική και μετά, το σερί της Mercedes που κερδίζει χάρη στην εκπληκτική της ικανότητα να κατασκευάζει υβριδικά σύνολα.

Φέτος δεν είμαστε ανταγωνιστικοί λόγω προβλημάτων στο πρότζεκτ μας. Έχουμε κάποια κατασκευαστικά ζητήματα και κάποια αεροδυναμικά. Επίσης, χάσαμε στην ισχύ του κινητήρα μας. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητό μας δεν είναι ανταγωνιστικό. Το είδατε στην πίστα, θα το ξαναδείτε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το 2022 και μετά που θα αλλάξουν οι κανονισμοί, το δουλεύουμε. Δεν περιμένουμε να γυρίσουμε στις νίκες πριν από το 2022. Έχω πλέον πειστεί» είπε ο Τζον Έλκαν.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO