ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (vid)

Ένα νέο πρωτοποριακό έξυπνο σύστημα πέδηση, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με τα παγκοσμίου φήμης εξαρτήματα φρένων της εταιρείας

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το SENSIFY™ δεν είναι πλέον απλώς ένα άθροισμα των μερών του, αλλά ένα οικοσύστημα, όπου η τεχνητή νοημοσύνη και το λογισμικό εργάζονται αρμονικά μαζί. Η συλλογή δεδομένων αξιοποιείται για τη βελτίωση της εμπειρίας του οδηγού και επιτρέπει στο σύστημα να ενημερώνεται συνεχώς.

BREMBO SENSIFY FRONT BRAKE SYSTEM

«Με το SENSIFY™, η Brembo φτάνει νέα ύψη με ένα σύστημα πέδησης, ανοίγοντας εντελώς νέες ευκαιρίες στους οδηγούς να βελτιώσουν την εμπειρία τους στο δρόμο και να προσαρμόσουν την απόκριση των φρένων στο δικό τους στυλ οδήγησης. Το SENSIFY™ προσφέρει στους οδηγούς την ηρεμία που αναζητούν», λέει ο Daniele Schillaci, Διευθύνων Σύμβουλος της Brembo. «Το SENSIFY™ αγκαλιάζει πλήρως το όραμά μας – Μετατρέποντας την Ενέργεια σε Έμπνευση – και είναι άλλο ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην παροχή προηγμένων, καινοτόμων, έξυπνων και βιώσιμων λύσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία».

Το SENSIFY™ προέρχεται από τη συγχώνευση δύο λέξεων: SENSE που είναι μια ικανότητα με την οποία ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ένα εξωτερικό ερέθισμα και SIMPLIFY που σημαίνει απλότητα στην εγκατάσταση στην καλύτερη περίπτωση του προϊόντος σε αρμονία με το όχημα. Ως εκ τούτου, το SENSIFY™ προσφέρει συνεχώς το καλύτερο από τους δύο κόσμους: απόλαυση οδήγησης και απόλυτη ασφάλεια.

Είναι διαισθητικό, ανταποκρίνεται άμεσα και προσφέρει στον οδηγό την αναμενόμενη απόδοση όταν χρειάζεται, σε συνδυασμό με εξαιρετικό έλεγχο. Το SENSIFY™ έχει εξελιχθεί μέσα από την κληρονομιά και την τεχνογνωσία της Brembo. Συνδυάζει τη σχεδίαση των καλύτερων εξαρτημάτων πέδησης με την ενσωμάτωση ψηφιακού εγκεφάλου και αισθητήρων που ελέγχουν κάθε φρένο ανεξάρτητα. Το αποτέλεσμα είναι πιο ακριβής χειρισμός αυτοκινήτου, αυξημένη απόδοση και αυτοπεποίθηση: μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

BREMBO SENSIFY ELECTRO IDRAULIC ACTUATOR

Το SENSIFY™ είναι επίσης μια πιο βιώσιμη λύση πέδησης. Χάρη στη βελτιστοποιημένη δράση πέδησης σε κάθε τροχό σε συνδυασμό με την απουσία οπισθέλκουσας μεταξύ τακακιών και δίσκων, οι εκπομπές ελαχιστοποιούνται.

Επιπλέον, το SENSIFY™ ανοίγει ευκαιρίες στον σχεδιασμό αυτοκινήτων, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στους κατασκευαστές αυτοκινήτων και απλοποιώντας την ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πλατφόρμα και κινητήρα εσωτερικής καύσης – από super sport μέχρι αυτοκίνητο πόλης και, ενδεχομένως, στα πιο πρόσφατα επαγγελματικά οχήματα.

Το SENSIFY™ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά από τις αρχές του 2024.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση