ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Formula 1: Ο Ντάβιντε Μπρίβιο στο τιμόνι της Renault;

Σκέφτεται τη «μεταγραφή» του στη Formula 1 για να αναλάβει την ομάδα της Alpine

Από το 2021 η ομάδα της Renault θα αλλάξει όνομα και θα λέγεται Alpine F1 Team, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και μερικές ακόμη αλλαγές στους ανθρώπους που θα τη διαχειρίζονται. Ένα σενάριο που «παίζει» πάρα πολύ είναι η μεταγραφή του Ντάβιντε Μπρίβιο από το MotoGP στη Formula 1, για να αναλάβει καθήκοντα στην Alpine.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα αφού δεν υπάρχει για την ώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση. Είναι σίγουρο πάντως ότι θα πάρει μια από τις υψηλόβαθμες θέσεις διοίκισης και με τις αποφάσεις του θα παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της ομάδας στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Για την ώρα το μοναδικό «πάτημα» που έχουμε για να θεωρήσουμε πιθανή την κίνηση αυτή είναι η άρνηση της Suzuki να σχολιάσει το γεγονός, όταν ξένα μέσα ενημέρωσης ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Είπαν ότι δεν μπορούν ούτε να το επιβεβαιώσουν, ούτε να το αρνηθούν, οπότε θα προτιμήσουν να μην πάρουν θέση για την ώρα. Τα ίδια μέσα λένε ότι περιμένουν μια ανακοίνωση από τον ίδιο τον Ντάβιντε Μπρίβιο μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Η Toyota είναι πανέτοιμη να αντισταθμίσει την λαίλαπα της ηλεκτροδότησης που έχει κυριεύσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ...
 |  AUTO
X