ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari: «Ο Λεκλέρ θα επιτεθεί στους επόμενους αγώνες»

Ο Ματία Μπινότο μίλησε για την αλλαγή κινητήρα στο μονοθέσιο του Σαρλ Λεκλέρ

Στο Grand Prix του Καναδά, ο Σαρλ Λεκλέρ ξεκίνησε από την 19η θέση του grid, λόγο της ποινής που του επιβλήθηκε για την αναγκαστική αλλαγή του κινητήρα, μετά το πρόβλημα που προέκυψε στο Μπακού.

Ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, αναφέρθηκε επί του θέματος δηλώνοντας αρχικά: «Είναι κάτι που αποφασίσαμε αμέσως μετά το Μπακού. Το γνώριζε πολλές ημέρες πριν και είχε χρόνο να προετοιμαστεί για το τριήμερο. Επικεντρώθηκε στον αγώνα με γνώμονα πως θα εκκινήσει από το πίσω μέρος του grid. Το πρόγραμμά του την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν με πολλά καύσιμα ώστε να δοκιμάσει το ρυθμό αγώνα του. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη στιγμή για έναν οδηγό. Στον αγώνα έπρεπε να έχει πολλή υπομονή. Μερικές φορές θέλεις να προσπεράσεις αλλά δεν μπορείς επειδή είσαι σε τρενάκι DRS ή δεν έχει καλά ελαστικά. Αλλά μειώσαμε τις απώλειες καθώς τερμάτισε στην 5η θέση ενώ εκκίνησε από το πίσω μέρος του grid»

Ενώ στην συνέχεια, προειδοποίησε πως ο Λεκλέρ θα «επιτεθεί» στους επόμενους αγώνες, για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα των οδηγών: «Έχουμε ένα φρέσκο κινητήριο σύνολο για τους επόμενους αγώνες. Έχουμε ακόμη τέσσερις αγώνες μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα και είναι πολύ σημαντικοί για τον Λεκλέρ. Θα επιτεθεί για να ανακτήσει ορισμένους από τους βαθμούς που έχει χάσει»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Πετάει η Hyundai… στην κυριολεξία!

Η κορεάτικη φίρμα έχει παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ιπτάμενο όχημα που χρησιμοποιείται για μετακινήσεις σε μεγαλουπόλεις
autokinito.com.cy
 |  AUTO