ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ferrari: «Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια, περιμένουμε ακόμη και νίκες»

Για τη φετινή πορεία της Ferrari, η οποία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μίλησε ο επικεφαλής της SF-23, Φρεντ Βασέρ.

Ο Γάλλος εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως περιμένει ακόμη και νίκες στη συνέχεια της σεζόν, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, μετά από έξι αγωνιστικά τριήμερα.

«Δεν είναι μόνο οι δυνατότητες των αναβαθμίσεών μας που πρέπει να αξιοποιήσουμε. Πρέπει να βελτιστοποιήσουμε το παράθυρο λειτουργίας του μονοθεσίου μας. Ο πρώτος μας στόχος δεν είναι μόνο να προσθέσουμε κάθετη δύναμη, αλλά να έχουμε και πιο σταθερή απόδοση στην πίστα. Έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης με τις αναβαθμίσεις μας στο υπάρχον μονοθέσιο.

Είναι αλήθεια πως δυσκολευόμαστε στα μεγάλα stint με τη σταθερότητά μας και αυτό δυσκολεύει τους οδηγούς στο να βρουν το όριο. Σε αυτό τον τομέα δουλεύουμε ώστε να εξελίξουμε το μονοθέσιό μας. Μπορεί η βελτίωση να γίνει μέσω της ανάρτησης ή μέσω της αεροδυναμικής για διαφορετικούς λόγους.

Μπορώ να πω πως, με εξαίρεση την Τζέντα, είμαστε πάντα σε θέση να παλέψουμε για την pole position ή να είμαστε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. Αυτό σημαίνει πως όταν λύσουμε τα προβλήματα σταθερότητάς μας, θα παλεύουμε για νίκες.

Ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε και είμαστε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό το στόχο. Θα φέρουμε κι άλλες αναβαθμίσεις και λύσεις για να βελτιωθούμε και σίγουρα αναμένουμε νίκες», ήταν τα λόγια του Βασέρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση