ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμο για επίσημη παρουσίαση το Maserati GranTurismo

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η νέα Maserati GranTurismo ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο κοινό. ‘Ήδη το νέο μοντέλο στη γκάμα της Maserati πάτησε άσφαλτο πριν από την επίσημη αποκάλυψή της πραγματοποιώντας αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών από τους μηχανικούς και εξελιγτές της μάρκας. Η GranTurismo, το πραγματικό σύμβολο της μάρκας, θα κάνει την εμφάνιση του στο κοινό στις εκδόσεις Modena και Trofeo με κινητήρα V6 Nettuno.

Πρόκειται για την επιστροφή ενός θρυλικού Maserati που δημιουργήθηκε πριν από 75 χρόνια. Όλα ξεκίνησαν με το A6 1500, ένα μοντέλο με επαναστατικό πνεύμα που αποτέλεσε τον προπομπό μιας κατηγορίας αυτοκινήτων που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος του αυτοκινήτου. Η παρουσία του στην αγορά επηρέασε την αυτοκινητοβιομηχανία, κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις διαδοχικές γενιές αυτοκινήτων της Maserati.

MASERATI GRAN TURISMO maserati cyprus flc modena automobiles

Η GranΤurismo είναι τρόπος ζωής, 100% Made in Italy. Ένας τύπος αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, κατάλληλος για μεγάλες αποστάσεις και άνετα ταξίδια. Η ιδέα προέκυψε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ιταλικής οικονομικής άνθησης. Εκεί όπου η Ιταλία ξεκίνησε να παρουσιάζει στην αγορά τα εξαιρετικά και καινοτόμα προϊόντα της που αποτέλεσαν ένα νέο τρόπο συνύπαρξης πίσω από το τιμόνι.

Εκείνη την ιστορική στιγμή, η Maserati έλυσε μια εξίσωση που φαινόταν αδύνατη: μια νέα έννοια πολυτελούς μετακίνησης, ικανή να συνδυάσει απόδοση και άνεση. Σήμερα, η παρουσία της νέας γενιάς GranTurismo στη γκάμα της Maserati είναι πλέον έτοιμη να οδηγήσει τη μάρκα μπροστά, αντλώντας αυτοπεποίθηση από το μοναδικό της στυλ και με έμφυτη τάση για καινοτομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση