ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είπα δεν μπορεί να αφήσω ορφανά τα παιδιά μου»

Συγκλονιστικός ο Ρομάν Γκροζάν

Ο Ρομέν Γκροζάν αποκαλύπτει τις σκέψεις του τις στιγμές του σοκαριστικού ατυχήματος που είχε στην πίστα του Μπαχρέιν.

Για τις σκέψεις που έκανε εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα του τρομακτικού του ατυχήματος στο Μπαχρέιν μίλησε ο Ρομέν Γκροζάν. Ο πιλότος της Haas εξομολογήθηκε πως αυτό που σκέφτηκε ήταν τα παιδιά του και πως δεν μπορεί να τα αφήσει χωρίς πατέρα.

Όσα είπε:

«Δεν ένιωσα ότι ήταν 28 δευτερόλεπτα, αλλά περίπου ενάμιση λεπτό. Όταν σταμάτησε το μονοθέσιο, άνοιξα τα μάτια μου και έλυσα τη ζώνη μου αμέσως. Δεν χρειάστηκε να βγάλω το τιμόνι, γιατί είχε πέσει ανάμεσα στα πόδια μου. Έτσι πήγα να πηδήξω έξω από το μονοθέσιο και ένιωσα κάτι να αγγίζει το κεφάλι μου. Κάθισα ξανά.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα περιμένω κάποιον να με βγάλει. Δεν είχα φοβηθεί, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχε ξεσπάσει φωτιά, όμως όταν κοίταξα δίπλα μου είδα την πυρκαγιά. Κατάλαβα ότι δεν είχα το χρόνο να περιμένω, αλλά δεν μπορούσα να βγω.

Σκέφτηκα τον Νίκι Λάουντα και το ατύχημά του, ότι δεν μπορεί να τελειώσει έτσι και να είναι αυτός ο τελευταίος μου αγώνας. Τότε άρχισα να χαλαρώνω και να έχω πάρει την απόφαση πως θα πεθάνω. Αναρωτιόμουν αν θα είναι επώδυνο και μετά σκέφτηκα τα παιδιά μου. Είπα πως δεν μπορεί να χάσουν τον πατέρα τους σήμερα και να μείνουν ορφανά.

Προσπάθησα πάλι να βγω, αλλά ένιωσα τον πόνο στα χέρια μου από τη φωτιά. Όταν είδα τον γιατρό της FIA να με τραβά κατάλαβα πως δεν είμαι μόνος μου. Τα χέρια μου πονούσαν πολύ, έβγαλα τα γάντια και είδα το δέρμα να κάνει φουσκάλες και να κολλάει πάνω στο ύφασμα. Στη συνέχεια άρχισα να πονάω και στο αριστερό μου πόδι, αλλά κατάφερα να περπατήσω μέχρι το ασθενοφόρο. Ήθελα να στείλω ένα δυνατό μήνυμα πως ήμουν καλά».

Πηγή: to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X