ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ειδική έκδοση Seaside Edition για το MINI Cabrio

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

To καλοκαίρι είναι εδώ και η ΜΙΝΙ προσαρμόζεται! Παρουσιάζει την ειδική έκδοση Seaside Edition γιορτάζοντας 30 χρόνια εξατομικευμένου στυλ και κορυφαίας διασκεδαστικής οδήγησης με ανοιχτή οροφή. Σηματοδοτώντας την επέτειο του open-top τετραθέσιου, η MINI παρουσιάζει τώρα το σπορ classic μοντέλο με αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού και σχεδίασης που θα διατίθεται στις Cabrio εκδόσεις των Cooper και Cooper S.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Seaside Edition του MINI Cabrio αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μοναδικού μικρού πολυτελούς cabrio στον κόσμο με μία ειδική σχεδίαση τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό. Διπλές διακοσμητικές λωρίδες σε λευκό χρώμα ξεκινούν από τις πλαϊνές πόρτες και καταλήγουν στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ ο αποκλειστικός εξωτερικός σχεδιασμός ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό γραφικό στον εμπρός προφυλακτήρα, όπου ένα στυλιζαρισμένο ‘30’ παραπέμπει και πάλι στην επέτειο του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της MINI

Ένας συνδυασμός χρωμάτων που δημιουργεί μία κομψή αντίθεση με το εμπνευσμένο από το χρώμα της θάλασσας,  Caribbean Aqua, τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα του ανοιχτού αυτοκινήτου.

MINI Cooper S Convertible Seaside Edition mini cyprus char pilakoutas

Τα πλαϊνά διακοσμητικά με τη διακριτική επιγραφή “Seaside” της έκδοσης αναδεικνύουν την 30ή επέτειο του μοντέλου ενώ οι ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών σε σχέδιο Pulse Spoke διαθέτουν ειδικά καλύμματα των τροχών παραμένουν ακίνητα. Εκεί εμφανίζεται για άλλη μια φορά ο αριθμός της επετείου του ανοικτού μοντέλου.

Στο εσωτερικό οι δύο λευκές διακοσμητικές λωρίδες στις πόρτες και η επιγραφή Seaside τονίζουν την αποκλειστικότητα του μοντέλου. Οι διακοσμητικές λωρίδες στα ταμπλό υιοθετούν επίσης ένα σχέδιο ειδικό για τη συγκεκριμένη έκδοση ενώ η επιγραφή “Seaside” εμφανίζεται και στο δερμάτινο τιμόνι.

Το MINI Cooper S διαθέτει ένα δίλιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα 178 ίππων ενώ 136 ίππους αποδίδει ο κινητήρας του Mini Cooper. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι φυσικά η χαρακτηριστική αίσθηση go-kart των μοντέλων ΜΙΝΙ ενώ το μαύρο soft top – που λειτουργεί ηλεκτρικά – ανοίγει και κλείνει αυτόματα σε ταχύτητες έως 30 km/h.

MINI Cooper S Convertible Seaside Edition mini cyprus char pilakoutas

Τέλος, η τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος MINI βελτιστοποιεί τον γρήγορο και διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος, των προγραμμάτων ήχου, των συστημάτων επικοινωνίας και πλοήγησης καθώς και των εφαρμογών, ενώ με τα νέα πακέτα εξοπλισμού ικανοποιούνται συγκεκριμένες ατομικές προτιμήσεις όσον αφορά την υποβοήθηση του οδηγού και τη συνδεσιμότητα.

Η ειδική έκδοση Seaside Edition θα βρίσκεται σύντομα στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X