ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμάζεται το Land Rover Defender SVR

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα πρωτότυπο δοκιμών του Land Rover Defender

Την σφραγίδα του τμήματος ειδικών οχημάτων Special Vehicle Operations της Land Rover φαίνεται πως έχει το πρωτότυπο που συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να δοκιμάζεται στους δρόμους του Gaydon. Η σχετική έρευνα στην πινακίδα κυκλοφορίας έδειξε πως το αυτοκίνητο έχει καταχωρηθεί με κινητήρα 5.0 λίτρων οπότε προφανώς πρόκειται για την έκδοση SVR που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Mercedes-AMG G 63.

Στις φωτογραφίες δίνουν μερικά στοιχεία που μαρτυρούν την ιδιαιτερότητα του αυτοκινήτου όπως για παράδειγμα οι μεγάλες κόκκινες δαγκάνες των φρένων αλλά και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Από εκεί και πέρα η πληροφορία σχετικά με τον 5.0λιτρο κινητήρα στρέφει την προσοχή στο υπετροφοδοτούμενο V8 που χρησιμοποιείται στο Range Rover Sport SVR. Εάν αυτή η υπόθεση είναι σωστή τότε το Defender θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μοντέλο που θα χρησιμοποιήσει τον συγκριμένο κινητήρα ο οποίος και ξεπερνά τους 500 ίππους.

Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις των τεχνικών της Land Rover το εντελώς νέο πλαίσιο του Defender κάνει δυνατή την εξέλιξη μιας τόσο δυνατής έκδοσης η οποία θα εστιάζει στις επιδόσεις. Είναι μάλιστα αρκετά πιθανό το σύστημα ρύθμισης της μετάδοσης Terrain Response 2 να έχει και μια επιπλέον ρύθμιση Track Mode χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το Defender SVR θα χάνει τον κορυφαίο εκτός δρόμου χαρακτήρα που έχουν οι συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Πρώτη δοκιμή: Fiat 500 Hybrid

Πρώτη δοκιμή: Fiat 500 Hybrid

Το αποτέλεσμα, είναι οι μειωμένοι ρύποι (δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας) αλλά και η χαμηλή κατανάλωση.
 |  AUTO
Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Ferrari Purosangue: Έρχεται το 2022

Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν το όνομα Purosangue, που σημαίνει “καθαρόαιμο” και θα αφορά στο αυτοκίνητο παραγωγής
 |  AUTO
X