ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε την τιμή του νέου Toyota Prius Plug-in Hybrid

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το ολοκαίνουργιο Toyota Prius Plug-in Hybrid είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία από τους εκθεσιακούς χώρους της Dickran Ouzounian. Πρόκειται για την πέμπτη γενιά Prius με εντυπωσιακή νέα εμφάνιση και βελτιωμένη τεχνολογία plug-in υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος (PHEV).

Ήδη από το πρώτο λανσάρισμά του το 1997, το Prius έχει επηρεάσει διαχρονικά την Toyota και τον κόσμο ολόκληρο, καθιερώνοντας το συγκεκριμένο μοντέλο ως επαναστατικό για ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς προσέδωσε έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και εν πολλοίς καθόρισε τις μελλοντικές τάσεις. Η νέα γενιά, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά ως Plug-in Hybrid στην Ευρώπη, κάνει το επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της TOYOTA

TOYOTA PRIUS PHEV TOYOTA CYPRUS DICKRAN OUZOUNIAN TOYOTA CYPRUS

Η νέα γενιά του Plug-in Hybrid συστήματος της Toyota, αποτελεί την αιχμή της εξέλιξης με ενισχυμένη απόδοση μέσω μιας ενισχυμένης μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας και εξαιρετικά χαμηλές συνδυασμένες εκπομπές CO2 WLTP, 11 g/km τις χαμηλότερες που έχουν ποτέ καταγραφεί για ένα Prius. Και αυτό μέσω ενός δίλιτρου κινητήρα με συνδυασμένη ισχύ 223 DIN hp (164kW) που προσφέρει δυναμική και ευέλικτη επιτάχυνση.

Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας TNGA 2.0l αποδίδει 152 hp (112kW) και συνδυάζεται με έναν νέο ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο μπροστά απόδοσης 163 hp (120kW) για συνολική απόδοση του συστήματος 223 DIN hp (164kW*).

Το μοντέλο έχει αναπτυχθεί πάνω στη δεύτερης γενιάς πλατφόρμα GA-C της Toyota New Global Architecture (TNGA), η οποία μειώνει το βάρος και αυξάνει την ακαμψία.

Με στόχο να επιτρέπει την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου μέρους της καθημερινής οδήγησης σε λειτουργία EV, η αυτονομία EV είναι 69 χιλιόμετρα χάρη σε μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου 13,6 kWh. Οι κυψέλες υψηλότερης ενεργειακής πυκνότητας επιτρέπουν τη βελτιστοποιημένη εκδοχή της μπαταρίας, η οποία είναι πλέον αρκετά συμπαγής ώστε να τοποθετείται κάτω από το πίσω κάθισμα του συνοδηγού, μειώνοντας το κέντρο βάρους.

Το νέο Prius διαθέτει κατά 50 mm μεγαλύτερο μεταξόνιο, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά ενώ το συνολικό μήκος έχει μειωθεί κατά 46 mm, στα 4.599 mm. Αριθμοί που προσφέρουν ένα ευρύχωρο εσωτερικό με υψηλής ποιότητας υλικά και κορυφαία εργονομία. Το μοντέλο διαθέτει ένα ψηλό πακέτο εξοπλισμού και προσφέρει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στους τομείς της άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Τα πρώτα Toyota Prius αναμένοντα στην Κύπρο το καλοκαίρι τιμή στα €48.900 για την έκδοση Style και €50.900 για την έκδοση Lounge.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση