ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε τα κορυφαία αυτοκίνητα στην ασφάλεια κατά το 2021

Μέσα στο 2021, ο οργανισμόςEuro NCAP δοκίμασε 33 νέα μοντέλα, εκ των οποίων τα 22 πέτυχαν την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστέρων

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ο ανεξάρτητος οργανισμός ασφάλειας Euro NCAP ξεκινά το 2022 με μια σειρά δοκιμών ασφάλειας για τα νέα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Πρώτα όμως φρόντισε να μας ενημερώσει για τα κορυφαία μοντέλα του 2021. Δηλαδή τα μοντέλα ανά κατηγορία που κατάφεραν να πάρουν την ψηλότερη βαθμολογία κατά τη διάκρια των δοκιμών. Συνολικά, μέσα στο 2021, ο οργανισμόςEuro NCAP δοκίμασε 33 νέα μοντέλα, εκ των οποίων τα 22 πέτυχαν την κορυφαία βαθμολογία των πέντε αστέρων.

Η Mercedes-EQ EQS αναδείχθηκε το πιο ασφαλισμένο μοντέλο στις κατηγορίες “Executive Car” και “Pure Electric”, με το Polestar 2 να περνά οριακά στη δεύτερη θέση. Στην κατηγορία “Small Off-Road”, νικητής ήταν το Nissan Qashqai με εξαιρετική απόδοση στην ενεργητική ασφάλεια. Το βραβείο στην κατηγορία «Large-Off Road» παίρνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Škoda, το Enyaq iV. Το Toyota Yaris Cross κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Small MPV» και το Škoda Fabia ήταν το καλύτερο «Μικρό Οικογενειακό Αυτοκίνητο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση