ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα στο χώρο του Service Park

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Στο χώρο στάθμευσης του νέου ΓΣΖ θα βρίσκεται το Service Park του φετινού Ράλι Φοινικούδων. Εκεί μπορείτε να δείτε από κοντά τα πληρώματα και τα συνεργεία των ομάδων καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς ετοιμάζουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα για τον αγώνα.

Οι ομάδες και τα αγωνιστικά θα βρίσκονται εκεί από το Σάββατο το πρωί ενώ στις 13:30 θα επιστρέψουν για το ενδιάμεσο σέρβις της ημέρας. Στη συνέχεια και μετά το τέλος της Υπερειδικής διαδρομής Honda/Galatariotis στην πίστα Achna Speedway, τα αυτοκίνητα θα επιστρέψουν και πάλι στο Service Park για διανυκτέρευση. Την Κυριακήτα αυτοκίνητα θα φύγουν από εκεί για το δεύτερο μέρος στις 09:30 το πρωί για να ξανά επιστρέψουν μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές στις 12:11 για το ενδιάμεσο σέρβις.

Η είσοδος για τους θεατές επιτρέπεται από δύο καθορισμένα σημεία, απλά ακολουθήστε τις πινακίδες που υπάρχουν όπως φαίνονται στο σχετικό σχεδιάγραμμα. Και επειδή το Πάρκο Εξυπηρέτησης είναι μια περιοχή με έντονη κινητικότητα, παρακαλούνται οι θεατές να ακολουθούν πάντοτε τις οδηγίες των Εποπτών Ασφαλείας.

Θα υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης για τους θεατές απέναντι από το Πάρκο Εξυπηρέτησης όπως φαίνονται στο σχεδιάγραμμα ενώ στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο και καφετέρια.

Τοποθεσία: Χώρος Στάθμευσης Νέου Σταδίου ΓΣΖ, Λάρνακα

Συντεταγμένες GPSN34 55.449 E33 36.000.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Lexus Cyprus γράφει ιστορία!

Η Lexus Cyprus γράφει ιστορία!

Δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία εορτασμού για τα 20 χρόνια παρουσίας της Lexus στην Κύπρο
 |  AUTO