ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
21 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Βινιάλες: «Ήταν λάθος να φύγω από τη Suzuki»

Οι δηλώσεις του Ισπανού

Ο Μάβερικ Βινιάλες παραδέχετηκε ίσως δεν έπρεπε το 2017 να φύγει από τη Suzuki για τη Yamaha.

Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του 2021, όταν η απότομη διακοπή της συνεργασίας του με τη Yamaha και η μεταγραφή του στην Aprilia συζητήθηκαν αρκετά. Ο Ισπανός αναβάτης μπήκε πολύ δυνατά στο MotoGP το 2015 με την ομάδα της Suzuki και εδραιώθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του. Οι εμφανίσεις του με τη Suzuki προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Yamaha, που το 2017 τον ενέταξε στο δυναμικό της, με την προοπτική να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να διεκδικήσει τίτλους.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που περίμεναν οι δύο πλευρές και ύστερα από μια όχι ιδιαίτερα επιτυχημένη σχέση τεσσάρων ετών, ήρθε το «οδυνηρό» διαζύγιο μετά από όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι. Ο Βινιάλες, που πλέον είναι εργοστασιακός οδηγός της Aprila, σε μια μεγάλη συνέντευξή του στο therace.com παραδέχτηκε ότι η μετακίνησή του στη Yamaha ήταν λάθος.

«Δεν θέλω να μιλώ πολύ για το παρελθόν. Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα λάθος (να γύγω από τη Suzuki). Τελικά δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εκείνη τη στιγμή η Yamaha είχε τη μοτοσικλέτα που κέρδιζε και έκανα αυτήν την επιλογή. Ίσως ήταν λανθασμένη, ίσως όχι, αλλά στο τέλος καθένας παίρνει μόνος του τις αποφάσεις του», είπε ο Ισπανός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (vid)

H Brembo παρουσιάζει το SENSIFY™ (vid)

Ένα νέο πρωτοποριακό έξυπνο σύστημα πέδηση, βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με τα παγκοσμίου φήμης εξαρτήματα φρένων της ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO