ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα δύο πρωτότυπα, το Light Tactical Cargo Truck και το Bare Chassis που προσφέρεται για πολλές εφαρμογές, είναι σχεδιασμένα σε συνεργασία με κρατικούς φορείς στον τομέα της άμυνας στην Κορέα.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση το μοντέλο μπορεί να εξυπηρετήσει διαφορετικούς σκοπούς, όπως τακτική αναγνώριση, παρατήρηση στόχου, μεταφορά όπλων και διάφορες άλλες αποστολές στο πεδίο της μάχης. Με το μακρύ της μεταξόνιο, η έκδοση χωρίς θωράκιση μπορεί να μεταφέρει έως και δέκα πλήρως οπλισμένους στρατιώτες και έως 3 τόνους φορτίου. Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει τέσσερις θέσεις και ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά στρατευμάτων και υλικού.

Η ισχύς παρέχεται από έναν πετρελαιοκινητήρα που πληροί το πρότυπο εκπομπών Euro 5, παράγει 225 ίππους και συνδέεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ανεξάρτητη ανάρτηση, ελαστικά run-flat, σύστημα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και κλιματισμό. Η Kia παρουσίασε επίσης το Bare Chassis που είναι στην ουσία ένα σκέτο σασί και δείχνει το βασικό πλαίσιο και το σύστημα κίνησης του φορτηγού, που μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για κατασκευή θωρακισμένων οχημάτων. «Η συμμετοχή μας στο IDEX 2021 είναι μια ευκαιρία για την προώθηση των τελευταίων εξελίξεων της Kia στο σχεδιασμό μελλοντικών αμυντικών οχημάτων», δήλωσε ο Ik-tae Kim, του τμήματος ειδικών μοντέλων της Kia.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X