ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυτή είναι η νέα θωρακισμένη Mercedes του μισού εκατομμυρίου ευρώ

Οι Γερμανοί παραμένουν πιστοί στη VIP εξυπηρέτηση και παρουσιάζουν την πλήρως θωρακισμένη Mercedes S-Class.

Προορισμένη για αρχηγούς κρατών, υψηλού επιπέδου επιχειρηματίες και πάσης φύσεως Stars, η νέα Mercedes S 680 Guard 4MATIC είναι το απόλυτο σύμβολο στην κατηγορία των πολυτελών θωρακισμένων VIP αυτοκινήτων (επίπεδο θωράκισης VR10).

To γερμανικό μοντέλο βασίζεται στη νέα γενιά της S-Class, για την ακρίβεια στη Long εκδοχή της, και έχει δεχθεί όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις από την πλευρά της γερμανικής φίρμας.

Όπως είναι φυσικό, η Mercedes είναι φειδωλή ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες του οχήματος για λόγους ασφάλειας. Ωστόσο γερμανικά μέσα αναφέρουν πως το πλαίσιο και τα κρύσταλλα είναι ικανά να αντέξουν πολλά πυροβόλα όπλα και πιθανές εκρήξεις, ενώ τα ελαστικά run-flat εγγυούνται πως το όχημα θα μπορεί να κινηθεί σε κάθε ενδεχόμενο δολιοφθοράς. Επίσης, διαθέτει αυτόνομο σύστημα πυρόσβεσης και ειδικό κύκλωμα που τροφοδοτεί την καμπίνα με καθαρό αέρα αποκλείοντας την εισαγωγή κάθε τοξικού αέριου ή καπνού.

Στον τομέα του βασικού εξοπλισμού τώρα, η Mercedes S 680 Guard 4MATIC διαθέτει ό,τι μπορεί να απαιτήσει ένας VIP επιβάτης. Για την κίνηση του στάνταρ τετρακίνητου μοντέλου φροντίζει ένας V12 βενζινοκινητήρας με διπλό τούρμπο με απόδοση 612 ίππων και 830 Nm ροπής, ικανός να προσφέρει αξιοσημείωτες επιδόσεις στο βαρύ θωρακισμένο όχημα (προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις επιδόσεις του).

Μιλώντας για το εσωτερικό, είναι διαθέσιμο σε διαμορφώσεις τεσσάρων και πέντε καθισμάτων και είναι ουσιαστικά πανομοιότυπο με την τυπική S-Class. Ως αποτέλεσμα, οι αγοραστές θα βρουν δέρμα εξαιρετικής ποιότητας, ξύλινα διακοσμητικά και μια ποικιλία από υψηλής τεχνολογίας γκάμα. Το μοντέλο μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ψυγείο καθώς πιθανότατα θα θέλετε ένα ποτό αφού επιβιώσετε από μια εμπειρία κοντά στο θάνατο.

Η Mercedes υποστηρίζει πως μπορεί να παραδώσει το συγκεκριμένο όχημα σε κάποιον υποψήφιο αγοραστεί μέσα σε δύο μήνες και το κόστος αγοράς του υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση