ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aston Martin: Ίση αντιμετώπιση για τον Φέτελ και τον Στρολ

Oι δύο οδηγοί της Aston Martin την επόμενη χρονιά δεν θα ξεχωρίζουν

Μια πολύ μεγάλη κίνηση έγινε στη Formula 1 τις προηγούμενες ημέρες και αυτή είναι η ανακοίνωση μεταγραφής του Σεμπάστιαν Φέτελ στην Aston Martin από το 2021. Ο Γερμανός δεν είχε βρει μια αξιόλογη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει τελικά με το μέλλον του.

Η Racing Point λοιπόν, που από το επόμενο έτος θα λέγεται Aston Martin, «θυσίασε» τον Σέρχιο Πέρεθ για τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο επικεφαλής της ομάδας πάντως ξεκαθαρίζει ότι ο Λανς Στρολ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ θα έχουν ίση αντιμετώπιση.

«Ο Λανς είναι μαζί μας εδώ και δύο χρόνια. Είναι ένας νέος οδηγός στα 21 του χρόνια και ναι, ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Όταν μάθαμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ελεύθερος, θα έπρεπε να είναι ο Πέρεθ αυτός που θα αντικατασταθεί. Υπάρχουν όροι στο συμβόλαιό του, που δεν τους συναντάμε στο συμβόλαιο του Λανς. Είναι στο απυρόβλητο. Φέτος απολαμβάνει την πιο δυνατή χρονιά του στη Formula 1, είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα και υπάρχουν πολλά ακόμη που έρχονται. Θα δείξει το ταλέντο του και θα πάρει το σεβασμό που του αξίζει του χρόνου, δίπλα στον Σεμπάστιαν» είπε ο Otmar Szafnauer, επικεφαλής της ομάδας. Στη συνέχεια, ερωτήθηκε αν οι δύο οδηγοί θα έχουν το ελεύθερο να αγωνίζονται μεταξύ τους και τόνισε ότι από την πλευρά της ομάδας, θα έχουν ίση αντιμετώπιση.

«Πάντα αφήναμε τους οδηγούς μας να ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Το ίδιο θα γίνεται και στο μέλλον» συμπλήρωσε. Επίσης, ο ίδιος θεωρεί ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ιδανικός πιλότος για την Aston Martin. «Είναι 33 ετών, ακόμη βρίσκεται στην κορυφή της καριέρας του. Έχει τεράστια εμπειρία και αυτή τη στιγμή, λόγω των γεγονότων που έχουν προηγηθεί, έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει, ότι ακόμη... το έχει. Δουλεύει πραγματικά σκληρά και πιστεύω ότι με την ομάδα μας θα πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα αγωνιστεί όπως πρέπει» ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X