ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Aston Martin: Αποχώρησε ο Ότμαρ Σαφνάουερ και οδεύει προς την Alpine

Αποχωρεί μετά από 12 χρόνια παρουσίας

24sports team

info@24sports.com.cy

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Aston Martin αποτελεί από το μεσημέρι της Τετάρτης (05/01) ο Ότμαρ Σαφνάουερ.

Τους τελευταίους μήνες υπήρχε έντονη φημολογία πως ο 57χρονος Αμερικανός βρισκόταν κοντά στην έξοδο από της βρετανικής ομάδας, κάτι που τελικώς επιβεβαιώθηκε αποχωρώντας έτσι από τη θέση του στην ομάδα μετά από 12 χρόνια παρουσίας.

Πάντως, ο έμπειρος αγωνιστικός διευθυντής δεν πρόκειται να μείνει για καιρό μακριά από τον χώρο της Formula 1, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Alpine.

«Ο Ότμαρ Σαφνάουερ έφυγε από την εταιρεία και ώσπου να τοποθετηθεί αντικαταστάτης, η διοίκηση της Aston Martin Cognizant Formula One Team θα καλύψει τα καθήκοντά του.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες που παρείχε στην ομάδα τα προηγούμενα 12 χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον, όπου αναμφίβολα θα αναλάβει νέες προκλήσεις.

Ευτυχώς, έχουμε στη διοίκησή μας ικανότατα στελέχη και έχουμε τη χρονική άνεση να εξετάσουμε τις επιλογές μας προτού ανακοινώσουμε τη νέα δομή της ομάδας. Η προσοχή της ομάδα είναι στραμμένη στην προετοιμασία του όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικού μονοθεσίου για την έναρξη της σεζόν του 2022», ανέφερε η ανακοίνωση της Aston Martin.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Brembo: Αυτά είναι τα φρένα της F1 2022

Brembo: Αυτά είναι τα φρένα της F1 2022

Ο Όμιλος Brembo έχει δημιουργήσει τα νέα προσαρμοσμένα συστήματα πέδησης για κάθε ομάδα και είναι ο προμηθευτής των περισσότερων ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO