ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
21 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αρχές Σεπτεμβρίου ξεκινά η διάθεση του νέου Nissan Qashqai στην Κύπρο

Πρόκειται για ένα SUV που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η διάθεση των πρώτων Nissan Qashqai τρίτης γενιάς από τον Όμιλο Πηλακούτα αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές ερχόμενου Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα SUV που ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς. Τώρα βρίσκεται στην τρίτη του γενιά ακόμα πιο μοντέρνο, ασφαλές, τεχνολογικά προηγμένο και με νέους πιο αποδοτικούς κινητήρες.

To μοντέλο είναι τώρα χτισμένο πάνω σε μια νέα πλατφόρμα του ομίλου η οποία του προσφέρει αυξημένο μήκος κατά 25 mm και μεταξόνιο κατά 20mm. Αριθμοί που έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω στους εσωτερικούς χώρους οι οποίοι είναι αισθητά μεγαλύτεροι από το μοντέλο που αντικαθιστά. Για παράδειγμα οι πίσω επιβάτες έχουν κατά 28mm μεγαλύτερο χώρο για τα γόνατα όπως και για τα κεφάλια ενώ κατά 74 λίτρα μεγαλύτερος είναι και ο χώρος αποσκευών (504 λίτρα).

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο νέος πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών με σωρεία επιλογών όπως επίσης και η νέα κεντρική οθόνη εννέα ιντσών για το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που είναι συμβατό τόσο με συσκευές Apple όσο και Android. Για πρώτη φορά στο Nissan Qashqai θα δούμε και το σύστημα Head-Up Display όπως και σωρεία συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT με Navi-link.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αναβάθμιση για το Mercedes-Benz Sprinter

Αυτό το φθινόπωρο, θα ακολουθήσει και η αλλαγή και για τις υπόλοιπες εκδόσεις, βελτιώνοντας αισθητά την άνεση οδήγησης του ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO