ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αποχωρούν από το Ράλι Κύπρος οι πρωτοπόροι Γαλαταριώτης και Ιωάννου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά και το πέρας των έξι ειδικών διαδρομών της πρώτης μέρας του Ράλι Κύπρος 2021

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Ποινή ενός λεπτού (30 δευτ. + 30 δευτ.) από τους Αγωνοδίκες δέχτηκε ο πρωτοπόρος του αγώνα Σίμος Γαλαταριώτης με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρεξέκλινε της πορείας του στο δρόμο προς την ειδική διαδρομή. Μάλιστα αυτό έγινε δύο φορές στο ίδιο σημείο κατά την επανάληψη της ίδιας διαδρομής.

Μια απόφαση που σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου οδηγού είναι κατάφορα άδικη. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μην ξεκινήσουν το δεύτερο και τελευταίο μέρος του Ράλι Κύπρος.

«Σταθμεύσαμε το αυτοκίνητο 15-20 μέτρα στο πλάι για να αλλάξουμε ελαστικά. Αυτό ήταν όλο. Αποχωρούμε γιατί θεωρούμε την απόφαση αυτή κατάφορα άδικη»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Γαλαταριώτης και Ιαωάννου, ήταν σαρωτικοί σήμερα και βρίσκονταν στην πρωτοπορία του αγώνα με διαφορά 26.9 δευτερολέπτων από τους Τσουλόφτα και Ηλία. Κέρδισαν, μάλιστα, και τις τέσσερις από τις πέντε ειδικές διαδρομές που διεξήχθησαν. Μία κέρδισε ο Al Attiyah που στην έκτη διαδρομή αποχώρησε ύστερα από έξοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Τσουλόφτας και Ηλία οδηγούν τον αγώνα με τέσσερα και πλέον λεπτά διαφορά από τους Al Rawahi και Al Hmoud.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Η Bowler Motors είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που εξειδικεύεται στην προετοιμασία αυτοκινήτων για αγώνες εκτός δρόμου ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO
Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Ολοκληρώθηκε η διαθεσιμότητα της νέας συλλεκτικής Alfa Romeo Giulia GTA
autokinito.com.cy
 |  AUTO