ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμη ένα SUV ετοιμάζει η MINI

v

Η σίγουρη λύση για να επιταχύνεις τις πωλήσεις μιας μάρκας αυτοκινήτου, είναι να παρουσιάσεις ένα SUV. Κι άλλο ένα SUV, κι άλλο ένα και... πάει λέγοντας. Η MINI αυτή τη στιγμή έχει μόνο το Countryman στη φαρέτρα της, που θεωρούσαμε πως είναι αρκετό για μια εταιρεία αυτής της φιλοσοφίας, όμως υπάρχουν σκέψεις να καταργήσουν το Clubman με τη σημερινή του μορφή και να το μετατρέψουν κι εκείνο σε ένα SUV.

Το Clubman, από το 1969 που πρωτοπαρουσιάστηκε, ήταν ένα ιδιαίτερο wagon μοντέλο. Ο επικεφαλής σχεδιασμού της MINI πάντως, είπε στο βρετανικό Autocar ότι στην επόμενη γενιά του ενδέχεται να μεγαλώσει και να υιοθετήσει ένα SUV στυλ. Κάπως έτσι θα διαφοροποιηθεί και από το Countryman καθώς σήμερα χρησιμοποιούν ίδια μηχανικά μέρη, έχουν παρόμοιες διαστάσεις και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά.

Με μια γρήγορη σκέψη μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάπως έτσι, το Countryman θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο στην επόμενη γενιά του και το Clubman θα παραμείνει ένα εκκεντρικό μοντέλο, με τις έξι πόρτες και την ιδιαίτερη φιλοσοφία, αλλά σε SUV υλοποίηση προσφέροντας ακόμη μια επιλογή στην γκάμα. Έτσι κι αλλιώς στη MINI δεν έχουν πρόβλημα με τις διαστάσεις πλέον, είναι διατεθειμένοι να παρουσιάσουν ακόμη και μεγάλα μοντέλα, με μια εξαίρεση. Το κλασικό, τρίπορτο MINI που δεν θέλουν να το αλλάξουν σε φιλοσοφία και χαρακτήρα!

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η θρυλική Maserati Bora (vid)

Η θρυλική Maserati Bora (vid)

Tην είχε σχεδιάσει ο Giorgetto Giugiaro και έφερε μία σειρά από καινοτομίες για την εποχή της
 |  AUTO
H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

Η εταιρεία από τη Δανία έδωσε σε μερικούς τυχερούς την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης της TSR-S
 |  AUTO
X