ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο Volkswagen Polo

Η 6η γενιά του Polo αποκαλύφθηκε σε ένα event στο Βερολίνο. Το νέο supermini πατάει επάνω στην πλατφόρμα MQB A0 και έχει σχεδιαστικά έχει “δυναμώσει και ωριμάσει”. Επίσης, έχει μεγαλώσει μιας και το μήκος του φτάνει τα 4,05 μέτρα, ενώ χάρη στο αυξημένο κατά 94 χλστ. μεταξόνιο είναι πιο ευρύχωρο το εσωτερικό του. Σημαντική απόδειξη είναι ο χώρος αποσκευών, ο οποίος είναι 351 λίτρα, τιμή υψηλή για την κατηγορία του.

Μηχανολογικά, θα υπάρχει ως βασικός ο ατμοσφαιρικός 1.000άρης κινητήρας των 65 ίππων, ενώ θα φτάνει μέχρι και τα 200PS. Στην τελευταία περίπτωση αφορά τον 2λιτρο στην έκδοση GTI, ενώ ενδιαφέρουσα προσθήκη αποτελεί ο 1.5 TSI EVO των 150 ίππων, που συναντήσαμε στον νέο Golf, καθώς και ο 1.0 TGI που τροφοδοτεί τον κινητήρα και με φυσικό αέριο. Από την άλλη, ο 1.6 TDI κυκλοφορεί με 80 και 95 ίππους. Εκτός από τις βασικές εκδόσεις, που εφοδιάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο, οι υπόλοιπες μπορούν να εξοπλιστούν με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Πλούσιες θα είναι οι εκδόσεις που θα προσφέρονται, ειδικά στον τομέα της τεχνολογία. Το supermini θα δεχτεί την ευγενέστατη προσφορά προηγμένων τεχνολογιών που συναντάμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας. Τέλος, το λανσάρισμα αναμένεται να γίνει στα τέλη τους 2017, ενώ η τιμή είναι ακόμα άγνωστη.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X