ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kia και Rafael Nadal συνεχίζουν μαζί

Ο «Παγκόσμιος Πρέσβης» της Κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας

Η Kia Motors Corporation, ο μεγαλύτερος συνεργάτης του Australian Open, ανακοίνωσε την πενταετή ανανέωση της συνεργασίας της με το θρύλο του τένις, Rafael Nadal.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκίνησε του 2004, με τον Nadal να είναι μόλις 17 ετών. Για τη συνεργασία τους, ο Nadal δήλωσε πως «Η Kia είναι στο πλευρό μου από τότε που ήμουν 17 ετών και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ταξίδι μου ως επαγγελματίας τενίστας αλλά και ως άνθρωπος. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω την προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας τα επόμενα πέντε χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors, Ho Sung Song, δήλωσε: «Η 16ετής συνεργασία μας με τον Rafa έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να παίξουν τένις, οπότε σε μια εποχή που χρειάζεται περισσότερο τους θαυμαστές του, θέλαμε να τους βάλουμε στην καρδιά της προπόνησής του και να τον ενθαρρύνουν για την επιτυχημένη επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για τα επόμενα πέντε χρόνια και ανυπομονούμε να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον για να συνεχίσουμε να προχωρούμε συνεχώς μπροστά».

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO