Ο Ζοσέ Μουρίνιο απέφυγε να απαντήσει στον προπονητή της Σεβίλλης για τα έντονα παράπονα που εξέφρασε για μη αποβολή του Αρντά Γκιουλέρ μετά το 4-1 της Ρεάλ επί των Ανδαλουσιάνων. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τη φάση του 25ου λεπτού, όταν ο Τούρκος μέσος φάνηκε να χτυπά αντίπαλο εκτός φάσης, χωρίς όμως να τιμωρηθεί.
«Δεν έχω κανένα σχόλιο. Δεν θέλω να αποφύγω το ερώτημα που, για εσάς, βρίσκεται στην καρδιά της αντιπαράθεσης. Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του Λουίς (Γκαρθία Πλάθα). Όσον αφορά στο περιστατικό, κανείς δεν μπόρεσε να μου δείξει τι συνέβη. Δεν έχω ούτε μία εικόνα. Ζήτησα από τους αναλυτές μου, οι οποίοι έχουν την τακτική κάμερα, πλάνα από την τηλεοπτική μετάδοση, που μερικές φορές αποκαλύπτει πράγματα αόρατα στην οθόνη, και δεν υπάρχει εικόνα για το τι ενοχλεί τον Λουίς», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.
«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, αν ποτέ συμβεί κάτι που πιστεύω ότι ήταν ωφέλιμο για εμάς, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να το πω. Αλλά νομίζω ότι το αντίθετο θα συμβαίνει πολύ πιο συχνά, επειδή αυτή είναι η φυσική τάση. Σπουδαίο παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης, μεγάλη νίκη για την Ρεάλ , και δεν είδα τίποτα. Αν κάποιος μου στείλει μια καθαρή εικόνα μέχρι το Σάββατο, θα είμαι εδώ. Αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι», πρόσθεσε.
| Arda Güler escapes a red card after elbowing a Sevilla player. https://t.co/EFANmaNl1v
— Winna F.C. (@WinnaFC) October 18, 2026
Πηγή: sport-fm.gr






























