
Ο Γιάνικ Σίνερ βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Wimbledon, όμως η πρόκρισή του αυτή τη φορά είχε πικρή γεύση. Ο Ιταλός πέρασε χωρίς να ολοκληρωθεί το ματς, καθώς ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αποχώρησε τραυματίας, ενώ το σκορ ήταν 2-0 σετ (6-3, 7-5, 2-2 στο τρίτο) υπέρ του Βούλγαρου.
Ο Ντιμιτρόφ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο μετά από έναν άσο και κατέρρευσε στο έδαφος. Παρότι προσπάθησε να επιστρέψει, λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε κλαίγοντας, μη μπορώντας να συνεχίσει, κάτι το οποίο του συμβαίνει για 5η συνεχόμενη φορά σε Grand Slam.
Ο Σίνερ, συγκινημένος, έσπευσε να δείξει τον σεβασμό του:
«Δεν ξέρω τι να πω. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μεγάλος φίλος. Είχε πολλή ατυχία τα τελευταία χρόνια. Με πονάει να τον βλέπω έτσι. Αν είχε τη δυνατότητα να παίξει στον επόμενο γύρο, θα το άξιζε. Δεν το θεωρώ νίκη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ιταλός συνεχίζει την πορεία του προς τον πρώτο του τίτλο στο Wimbledon, έχοντας μπροστά του τον Μπεν Σέλτον στα προημιτελικά. Ωστόσο, το μάθημα ήθους που έδωσε μετά το ματς, έκλεψε τις εντυπώσεις.
Πηγή: Sport-fm.gr