ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

ΑΕΛ: Must η επιστροφή στις νίκες!

Η πιθανή εντεκάδα του Ούγκο Μάρτινς

Η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στα τρίποντα. 

Η ομάδα της Λεμεσού προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη και σήμερα απέναντι στην ομάδα του Ύψωνα θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΛ βρίσκεται στην 11η θέση με 7 βαθμούς και πρέπει να μαζέψει και άλλους βαθμούς για να προλάβει το τρένο της πρώτης εξάδας και το σημερινό παιχνίδι με την Κρασάβα είναι ματς το οποίο θεωρείτα must win. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός αποστολής έμειναν οι εξής παίκτες: Σέρτζιο Κονσεισάο (τιμωρημένος), Ντύλαν Ουεντραόγκο, Μόργκαν Φεριέρ, Αντρέας Κεραυνός, Στέλιος Παναγιώτου, Κύπρος Νεοφύτου. Ο Φεριέρ ένοιωσε μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής προληπτικά. Θετικό η επιστροφή μετά από ένα μήνα του Σόκε στην αποστολή. 

Μία πιθανή εντεκάδα είναι η εξής: 

Οτσόα, Φραντζής, Κέλερ, Ιμανισίμουε , Παναγιώτου, Γκλάσβιτς, Ζντραφκόφσκι, Μιλοσάβιεβιτς, Νατέλ, Σινγκ, Μακρής (Φορεστιέρι). 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Επιτέλους... δεξιά!

ΑΕΛ: Επιτέλους... δεξιά!

Απουσιάζει ο Κονσεισάο και ο Φιλιώτης εκτός απροόπτου επιστρέφει στο φυσικό του ρόλο!
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Το «πάντρεμα» των Σέρβων

ΑΕΛ: Το «πάντρεμα» των Σέρβων

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως σκέφτεται να «εκμεταλλευτεί» τους Γκλάβσιτς και Μιλοσάβλιεβιτς ο Ούγκο Μαρτίνς
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΕΛ