ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

ΑΕΚ: Με καρέ αλλαγών για επιστροφή στις νίκες (11αδα)

Οι επιλογές του Ρούμπεν Σεγιές

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ομόνοια 29Μ σε εκτός έδρας αγώνα (18/09, 20:00)  και έχει ως μοναδικό στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, ο Ρούμπεν Σεγιές προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές. Οι Τσακόν, Κόλερ, Μράμπτι, Αντερέγκεν αντικατέστησαν Πάνκοφ, Ιβάνοβιτς, Τρίκα, Ρέπας που είναι στον πάγκο.

 

Ο Παλεάρι είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μιλίτσεβιτς και Φαν ντε Χορν στο στο κέντρο της άμυνας. Μιραμόν και Πηλέας στα άκρα.

Στη μεσαία γραμμή Κόλερ, Λέδες και Μράμπτι,

Στην κορυφή ο Αντερέγκεν, με τους Λαγιούνι και Τσακόν στα άκρα.

Οι επιλογές του Ρούμπεν Σεγιές:

Η εντεκάδα: Παλεάρι, Βαν Ντερ Χορν, Λέδες, Τσακόν, Λαγιουνί, Μιλίσεβιτς, Πηλέας, Μιραμόν, Κόλερ, Μράμπτι, Αντερέγκεν.

Στον πάγκο: Παρασκευά, Ιωάννου, Ολιβάν, Πάνκοφ, Ιβάνοβιτς, Μπάγιτς, Τρίκα, Ρέπας, Εκπολό, Χάμπος, Ναούμ, Άδωνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση