ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ματιές» σε Αλντέρ (vid)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές διεργασίες στο στρατόπεδο της ΑΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού μετρούν αντίστροφα για το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Σεντ Τζόζεφ του Γιβραλτάρ.

Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» θέλουν να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού από τη Γουινέα Μπισάου, Aldair Adulai Djaló Baldé. Ο ποδοσφαιριστής αξιολογήθηκε θετικά από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο Αλντέρ είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου.

Έχει ύψος 1.70 και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης. Ο Αλντέρ διακρίνεται για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του. Τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην πορτογαλική Ολανένσε με την οποία κατέγραψε 32 συμμετοχές και τρία γκολ. Από το 2011 μέχρι και το 2016 βρισκόταν στο ρόστερ της Πεναφιέλ, καταγράφοντας «γεμάτες» χρονιές με πολλές συμμετοχές. Ο 25χρονος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γουινέα Μπισάου.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ