ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από Αλβανία σε Φιλανδία

Μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Απόλλωνα, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πλέον γνωρίζουν και καλούνται να διαχειριστούν δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι ότι η ομάδα θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και το δεύτερο είναι ότι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 8 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο είναι το… πανέρι που περιέχει τους υποψήφιους αντίπαλους της ομάδας της Λάρνακας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, με τον αριθμό να φτάνει τους πενήντα. Πέρσι ήταν η Φολγκόρε από τον Άγιο Μαρίνο που επιχείρησε ανεπιτυχώς να σταθεί εμπόδιο στην πορεία της ΑΕΚ μέχρι τα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ, με δύο νίκες και συνολικό σκορ 6-1 να αναδεικνύουν και τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Επιτυχία σημείωσε η ΑΕΚ τόσο απέναντι στην Κλίφτονβιλ της Βορείου Ιρλανδίας, όσο και την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ρωσίας, Σπάρτακ Μόσχας. Το όνειρο για είσοδο για δεύτερη φορά σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, σταμάτησε στους Τσέχους της Σλόβαν Λίμπερετς.

Πλέον οι κιτρινοπράσινοι θα μάθουν σύντομα τον αντίπαλο της 29ης Ιουνίου και 6ης Ιουλίου με χώρες όπως Λουξεμβούργο, Σλοβενία, Σλοβακία, Αρμενία, Σερβία, Ιρλανδία, Αλβανία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Λετονία, Φιλανδία, νήσοι Φαρόε, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Ουαλία, Ανδόρα, Μάλτα, Ανδόρα, ΠΓΔΜ και Βόρειος Ιρλανδία να φαντάζουν ως πιθανοί προορισμοί.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ