ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά από 3903 λεπτά

Το Ισπανικό μοντέλο με το οποίο η ΑΕΚ εργάζεται την τελευταία τριετία, γίνεται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο έντονο, σε βαθμό που έχει επισκιάσει για τα καλά το ντόπιο στοιχείο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι Λαρνακείς κλήθηκαν να πληρώσουν το γνωστό πρόστιμο λόγω μη παρουσίας δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στο αρχικό τους σχήμα, ωστόσο από τη στιγμή που οι πτήσεις είναι υψηλές, ο Χάβι Ρόκα δικαιώνεται.

Βέβαια μπορεί η πλειοψηφία των Κύπριων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ να μην έχει την ποιότητα των ξένων, ωστόσο αντιλαμβάνονται καλύτερα την ιδιαίτεροτητα συγκεκριμένων αγώνων. Σχεδόν τέσσερις χιλιάδες αγωνιστικά λεπτά συμπλήρωσαν οι ντόπιες μονάδες των κιτρινοπράσινων στη φετινή περίοδο αθροιστικά, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να κρατήσει ρόλο βασικού σε όλη τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους εγκαταλείπει την ενεργό δράση ως ο πιο… δραστήριος Κύπριος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στη χρονιά που αποχαιρετήσαμε, με 1004 λεπτά. Ακολουθεί ο Αντώνης Γιωργαλλίδης ο οποίος επιστρατεύτηκε μετά τον τραυματισμό του Ρούμπεν Μίνιο, ενώ τρίτος είναι ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης με τριψήφιο αριθμό λεπτών. Μηδαμινή ήταν η συνεισφορά των Μιντίκκη και Ιωάννου, ενώ Εγγλέζου και Μυτίδης φόρεσαν την κιτρινοπράσινη φανέλα από ένα εξάμηνο, καταγράφοντας λιγότερα από 500 λεπτά ο καθένας.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

AEK: Βρήκε τον αντί-Λέδες!

Ο μεσοαμυντικός του Μπεν Σιμόν έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή
Κωνσταντίνος Σωκράτους
 |  ΑΕΚ