ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο κόσμος να είναι στο ακουστικό»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Ο Κυριάκος Δημητρίου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό της νέας σεζόν αλλά και στο ΑΕΚ Αρένα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στον Γιώργο Παττίχη και τον Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για την χρονιά και τους στόχους:

«Παλέψαμε για το όνειρο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική μέχρι και το τέλος. Δεν μπορεί κάποιος να βάλει αρνητικό πρόσημο. Βλέπουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Από την στιγμή που έχουμε βαδίσει σε αυτό το μονοπάτι τα τελευταία χρόνια πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο πάντα έχουμε συνηθίσει να βάζουμε ψηλούς στόχους».

Για τον Καταλά:

«Έχει αποδειχθεί πολλάκις στο ποδόσφαιρο ότι οι ηλικίες δεν παίζουν μπάλα, ήταν η πρώτη ανανέωση για την σεζόν, είδαμε την προσφορά που είχε στην ομάδα μας, μακάρι να είναι υγιής για να μας βοηθήσει και την επόμενη σεζόν. Κανείς δεν αμφισβητεί την προσφορά και τον ηγετικό χαρακτήρα του Νταβίντ Καταλά. Ήταν η πρώτη ανακοίνωση που είχαμε, αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε σε ρυθμούς προγραμματισμού για τα καλά και σιγά σιγά ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ για την επόμενη χρονιά».

Για το πώς θα κινηθεί η ομάδα στην μεταγραφική περίοδο:

«Ο στόχος σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι να προσπαθείς να προσθέσεις ποιότητα στο ρόστερ που έχεις. Τα τρία τελευταία χρόνια διατηρούμε τον κορμό και με τις κινήσεις ενίσχυσης θέλουμε να μεγαλώσουμε την ποιότητα. Θέλουμε να διορθώσουμε τα αρνητικά και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι»

Για το αν θα ανακοινωθεί σήμερα η ανανέωση του Λαμπάν:

«Είναι εβδομάδα εξελίξεων, ο κόσμος πρέπει να είναι στο ακουστικό. Θα βγουν ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα».

Για το ΑΕΚ Αρένα:

Η μεγαλύτερη παρακαταθήκη της σεζόν ήταν που μπήκαμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι που μπήκαμε στο γήπεδο μας. Είμαστε περήφανοι που την περσινή σεζόν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που έμοιαζε υπερβολικό πριν λίγα χρόνια».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμάν!!! Μπαμ!!!

Αμάν!!! Μπαμ!!!

Ο πρώτος κρότος του καλοκαιριού ακούστηκε στη Λάρνακα.. που φωνάζει για πρωτάθλημα
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΚ