ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχασε μια ευκαιρία αλλά...

Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ στο σημερινό παιχνίδι ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Δεν κατάφερε να κοντράρει τον ΑΠΟΕΛ σε κανένα σημείο και το τελικό αποτέλεσμα είναι βαρύ. Το πλάνο του Μπαλταζάρ δεν λειτούργησε στο γήπεδο και η ήττα αν και πιο βαριά απ’ ότι άξιζε ήρθε.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν λες και δεν μπήκε στο γήπεδο. Δεν κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και ήταν χαρακτηριστικό πως σε όλο το ημίχρονο οι «Λέοντες» απείλησαν την εστία του ΑΠΟΕΛ μόλις μια φορά. Το 0-2 το ημιχρόνου δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην ομάδα του Μπαλταζάρ. Στο ίδιος τέμπο με το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο. Κάπου στο 60’ όμως η ΑΕΛ έδειξε τα πρώτα σημάδια αντίδρασης. Μέχρι και το 73’ οι ποδοσφαιριστές του Μπαλταζάρ έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες για να μειώσουν, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας και το δοκάρι δεν το επέτρεψαν. Λίγα λεπτά μετά ο ΑΠΟΕΛ κλείδωσε τη νίκη με 3ο τέρμα και πλέον τα πάντα είχαν τελειώσει. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει στο σκορ, αν και μετά από το τέρμα (με πέναλτι) ακολούθησε τέρμα του ΑΠΟΕΛ.

Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Η ΑΕΛ είναι ακόμη στην 4η θέση και έχει το +2 από την Ομόνοια. Απομένουν τρεις στροφές μέχρι το φινάλε και 9 διαθέσιμοι βαθμοί. Έτσι η ήττα αυτή ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για την ΑΕΛ καθώς τα λάθη που έγιναν δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Το σημερινό παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και πλέον η ομάδα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να στρωθεί στη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ