ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει με τους ίδιους μπροστά

Εδώ και καιρό όλοι στην ΑΕΛ έλεγαν πως ο στόχος είναι η Ευρώπη. Ένας στόχος που θα ερχόταν από την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα. Όμως η 4η θέση (ο πλέον πραγματικός στόχος) δεν εξασφάλιζε 100% την Ευρώπη.

Τώρα μετά τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών κυπέλλου, μπορούμε να πούμε πως η 4η θέση δίνει Ευρώπη. Και να ο στόχος. Ακόμη ένα κίνητρο για την ΑΕΛ. Με αυτό το κίνητρο θα πάει στον αυριανό αγώνα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει να αντιμετωπίσει τέσσερα προβλήματα, ενώ θα έχει στην διάθεση του τον Μέσκα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντ. Τζούνιορ, Μ. Αρουαμπαρένα, Μ. Αϊρόσα και Κ. Λαφράνς. Με αυτές τις απουσίες, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προβεί σε αναγκαστικές αλλαγές στην άμυνα.

Για την επίθεση, δύσκολα θα γίνουν αλλαγές, καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία αυτών που έπαιξαν κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Γιάννης Μαύρου θα μείνει στην κορυφή και οι Μπλάνκο, Γεωργιάδης στα άκρα.

Για την άμυνα, η λογική λέει ότι ο Χάρης Κυριάκου θα παίξει στην θέση του Αϊρόσα και για τον Λαφράνς, αντικαταστάτης θα είναι ο Αντρέας Κυριάκου. Οι υπόλοιποι μάλλον θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν με τον Απόλλωνα.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ