ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα ζητήσουμε συνάντηση με τον Σοφοκλέους»

Ο πρόεδρος παλαιμάχων της ΑΕΛ, Λοΐζος Μαυρουδής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη, «Pressing». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου, τονίζοντας ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά:

«Σαν σύνδεσμος παλαιμάχων έχουμε δείξει πάρα πολλή υπομονή τα τελευταία χρόνια. Είμαστε παρατηρητές όλης αυτής της διαδρομής της ομάδας. Τα τελευταία γεγονότα μας κάνουν να αγωνιούμε και να ανησυχούμε. Το να κάνει κριτική είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εμείς αυτό το πράγμα δεν το πράξαμε.

Θα ζητήσουμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΛ για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στις τάξεις του ποδοσφαιρικού μας τμήματος. Έχουμε να προτείνουμε κάποιες εισηγήσεις. Αυτό που θέλουμε εμείς σαν όμιλο είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι του συλλόγου να λειτουργά πάνω σε υγιείς βάσεις. Πάνω σε αυτό το ρεζουμέ θα είναι η όλη συζήτηση. Το οικονομικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όπως και το οργανωτικό. Εντός της βδομάδας θα απευιυνθούμε επίσημα στον πρόεδρο για να ζητήσουμε συνάντηση.»

Για την αποχώρηση του Πάμπου Χριστοδούλου:

«Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Ήταν απόφαση του ιδίου να αποχωρήσει. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί κανένας να κρατήσει κάποιο σε ένα χώρο με το ζόρι. Ήθελε να αποχωρήσει, τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει. Είναι ένας κύκλος ο οποίος έχει τελειώσει.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ