ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματς με φαβορί

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ένα παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (10/3) και δύο το Σάββατο (11/3) θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας για την 19η αγωνιστική. Οι ομάδες της πρώτης τετράδας ετοιμάζονται σιγά σιγά για την συμμετοχή τους στα play off, αλλά και στο Final Four του Κυπέλλου.

 

Κεραυνός – Απόλλωνας (Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 – 18:45)

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνός, όπου θα φιλοξενήσει τον ουραγό Απόλλωνα στο «Κώστας Παπαέλληνας». Η ομάδα του Στροβόλου έχει κλειδώσει την 1η θέση στην βαθμολογία και το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, ενώ ο Απόλλωνας παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Χωρίς ξένο στην σύνθεση του θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας, ενώ ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης αναμένεται δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές του.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 – 17:00)

Στην Λάρνακα η Πετρολίνα ΑΕΚ υποδέχεται την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με τους «κιτρινοπράσινους» να έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, η Ένωση που βρίσκεται στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από τον ΑΠΟΕΛ τον οποίο θα αντιμετωπίσει στην 20η αγωνιστική στο Αυγόρου, θέλει την νίκη κόντρα στους Λαρνακείς, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την 3η θέση μέχρι την ολοκλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

ΕΘΑ – ΑΠΟΕΛ (Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 – 17:00)

Η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» τον ΑΠΟΕΛ, σε ένα παιχνίδι όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» αποτελούν το φαβορί για την νίκη. Η ομάδα του Δημήτρη Κουστένη ετοιμάζεται για την συμμετοχή της στα play off και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού η ΕΝΠ είναι μόλις ένα βαθμό πιο κάτω και θα επιδιώξει να ρίξει τον ΑΠΟΕΛ από την 3η θέση. Από την άλλη η ΕΘΑ είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τον Χρίστο Γιάγκου να αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους καλαθοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων».

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση