ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Η ομοσπονδία δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατέψει το πρωτάθλημα»

Ανακοίνωση από την ομάδα της Λευκωσίας

Ανακοίνωση από το καλαθοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Κεραυνό. 

Διαβάστε αναλυτικά: 

"Η σημερινή ανακοίνωση δεν έχει ως στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποτελέσει απλά ένα ακόμη κρίκο αντίδρασης στο επαναλαμβανόμενο σκηνικό που βλέπουμε να εξελίσσεται στο κυπριακό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας τα τελευταία χρόνια.

Σκοπός της είναι να σημειώσει γεγονότα, να αναδείξει προς όλους όσους νομίζουν ότι ο κόσμος της καλαθόσφαιρας έχει κλειστά τα μάτια του, ότι βλέπει όσα παράλογα και τραγελαφικά εξελίσσονται και κυρίως να σπάσει αυτά τα στεγανά που έχουν δημιουργηθεί και δεν τολμά να αγγίξει κανένας από τους βολεμένους.

Και επειδή εμείς εκπροσωπούμε τον ΑΠΟΕΛ, μια τεράστια ομάδα που υποστηρίζεται από εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων, έχουμε την υποχρέωση να μην γινόμαστε υπόδουλοι της τακτικής «κρύψε να περάσουμε» ή «μην ανησυχείτε και θα τα σάσουμε».

Φέτος διεξήχθη σε πολλούς αγώνες ένα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού σε σχέση με την διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, το οποίο η ομοσπονδία δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατέψει, έτσι ώστε να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες «επί ίσοις όροις».

Και εξηγούμε. Στην εξέλιξη της κανονικής περιόδου και όταν συγκεκριμένες ομάδες βγήκαν εκτός στόχων επικαλούμενες οικονομικά προβλήματα, συνέχισαν να έχουν μια υποτυπώδη παρουσία χωρίς ξένους καλαθοσφαιριστές. Αυτή η προσέγγιση δημιούργησε συνθήκες αγώνων που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τον «fair play» ανταγωνισμό και διαμόρφωσαν βαθμολογικές ανισορροπίες".

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση