ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ήταν βαρύ

Αυτό που θα καταγραφεί στην ιστορία είναι πως το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου 2017 η ΑΕΛ ηττήθηκε με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Το πώς και το γιατί δε θα το θυμάται και κανείς ιδιαίτερα. Αυτή είναι και η ουσία στο ποδόσφαιρο.

Όμως, για όποιον είδε τον αγώνα το σκορ είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τα όσα έδωσαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ έδωσε πολλά περισσότερα για να της αξίζει να χάσει με τρία γκολ διαφορά, χωρίς να σημαίνει πως η ήττα της ήταν άδικη βέβαια.

Ο βασικός λόγος που δέχθηκε αυτό το σκορ, ήταν τα σοβαρά λάθη που έγιναν στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε μια φάση που δεν συγχωρεί λάθη, πόσο μάλλον όταν είναι εξόφθαλμα όπως αυτά που έκανε η ΑΕΛ σήμερα. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η φετινή ομάδα, για αυτό είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση.

Αλλά η ζωή συνεχίζεται και μπροστά υπάρχουν άλλες δυο αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο και άλλες τόσες για το πρωτάθλημα. Βάζεις το βίντεο ξανά και ξανά, βλέπεις τι πήγε λάθος και είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά.

Αν άκουσε κανείς τις δηλώσεις Βινίσιους και Κρίστιανσεν, θα κατάλαβε πως αυτό έκανε κι ο ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα του από την ΑΕΛ στον πρώτο γύρο. Έβαλε δύναμη στο παιχνίδι του, για να μη χάσει τις μονομαχίες αυτή τη φορά και το κατάφερε. Σειρά του Πάμπου Χριστοδούλου να τα βάλει κάτω και να μελετήσει για την επόμενη μονομαχία με τον ΑΠΟΕΛ. Έτσι πάνε αυτά.

Μέχρι τότε υπάρχουν βέβαια τουλάχιστον δυο αγώνες πρωταθλήματος. Το ματς με την Ομόνοια απέκτησε χαρακτήρα κρίσιμο πια.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ