ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουρίνιο:«Η Τσέλσι θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρωτάθλημα, στην συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπλάκμπερν με 2-1 σκορ για το θεσμό του κυπέλλου Αγγλίας, δεν έκρυψε τα λόγια του και υποστήριξε ότι η Τσέλσι θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε ότι στόχος είναι το κύπελλο Αγγλίας. Η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στους «8» την Τσέλσι σε μονό αγώνα (σε περίπτωση ισοπαλίας επαναληπτικός).

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή των τίτλων της αρχαιότερης διοργάνωσης, έχοντας δώδεκα κύπελλα σε δεκαεννιά τελικούς και θα ήθελε άλλη μια κατάκτηση, που θα σηματοδοτεί και το πρώτο τρόπαιο του Μουρίνιο στο «τιμόνι» της Μάντσεστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:Πιθανόν η Τσέλσι να σκέφτεται μόνο το Κύπελλο, γιατί πιστεύω ότι είναι ήδη πρωταθλητές και δεν έχουν άλλο στόχο να «παλέψουν». Το κύπελλο Αγγλίας είναι ένας σημαντικός τίτλος. Εμείς έχουμε να παίξουμε στη Γαλλία την Πέμπτη (επαναληπτικός με Σεντ Ετιέν), τελικό Λιγκ Καπ και έχουμε να «παλέψουμε» για την τετράδα στο Πρωτάθλημα. Έχω πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ. Το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι σε ένα μήνα, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Τελευταία Ενημέρωση