ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φρένο στο Δασάκι(pics)

Παλλικαρίσιο βαθμό πήρε ο Εθνικός απέναντι στον Απόλλωνα, καθώς ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να τερματίσει το νικηφόρο σερί ου αντιπάλου του. Ζελάγια και Κατσαράβα τα γκολ του Εθνικού, Ντα Σίλβα και Μάγκλιτσα αυτά του Απόλλωνα.

Μια ομάδα με οκτώ σερί νίκες δεδομένα έχει φόρα και με αυτήν μπήκε στο «Δασάκι» ο Απόλλωνας, αφού είχε την υπεροχή και πίεζε την εστία του Εθνικού. Κύριος εκφραστής των προσπαθειών ο Μάγκλιτσα, που όμως δεν το βρήκε το γκολ, με κορυφαία στιγμή του την κεφαλιά στο 11’ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Όταν δεν τα βάζεις συνήθως την πατάς και αυτό ακριβώς έγινε, με τον Ζελάγια στο 21’ με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τον Εθνικό. Εξέλιξη που επηρέασε την απόδοση των φιλοξενούμενων, μιας και οι επισκέψεις τους στην αντίπαλη περιοχή αραίωσαν. Είχε όμως μια πολύ καλή στιγμή στο 36’ που έφυγε μόλις άουτ. Τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν στο 45’ όταν ο Ντόβπνια αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ στον Σακέτι.

Πριν προλάβει να προσαρμοστεί στον αγώνα ο Εθνικός τα δεδομένα έγιναν ακόμα χειρότερα για αυτόν, αφού στο 51’ ο Απόλλωνας ισοφάρισε με πέναλτι του Ντα Σίλβα το οποίο κέρδισε ο Πέδρο. Η ψυχολογία γύρισε για τα καλά και με τον Πέδρο να είναι και πάλι καθοριστικός ήρθε η ανατροπή στο 59’ με δικό του γύρισμα και πλασέ από κοντά του Μάγκλιτσα.

Η αλήθεια είναι πως μετά το δεύτερο γκολ του, ο Απόλλωνας έριξε ρυθμούς και ήταν ο Εθνικός που έψαχνε να βρει την ισοφάριση. Για αυτό έριξε στο ματς τον Κατσαράβα και ο Σωφρόνης απέσυρε σταδιακά τους επιθετικούς του. Με το που έβγαλε τον Πίεχ στο 82’, στράβωσε το ματς αφού ο Κατσαράβα στο ίδιο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά από κοντά μετά από σουτ του Χατζηβασίλη που σταμάτησε στο δοκάρι.

Άλλη αλλαγή δεν είχε ο Αυγουστή να κάνει, έτσι βγήκαν όλοι μπροστά να πάρουν το ματς, απείλησε σε 3-4 περιπτώσεις με σουτ κυρίως του Χάμπου αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Εθνικός Άχνας(Εγκωμότης): Μπογκατίνοφ (46’ Πρόσεκ), Στόιτσεφ, Αράμπαλ(67’ Αρέστη), Χατζηβασίλης, Ενέσκου, Κυπριανού, Τσικάρσκι (65’ Κατσαράβα), Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια, Ζελάγια

Απόλλωνας(Αυγουστή): Βάλε, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Βασιλείου, Χάμπος, Σακέτι, Ντα Σίλβα(75’ Μπεντόγια), Πέδρο, Σαρδινέρο, Πίεχ(82’ Σεμέδο), Μάγκλιτσα(63’ Παπουλής) 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση