ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τόσα έπαιρναν, έτσι φεύγουν

Το γράψαμε και νωρίτερα, στο θέμα για τον «Κορεάτη» πλέον Σιέλη και αυτούς που αποχωρούν. Θέμα… προσφοράς ήταν και είναι οι αποχωρήσεις που προκύπτουν στην ΑΕΛ, και όπως επίσης σημειώσαμε οι αποχωρήσεις δεν θα μείνουν σε αυτούς που έγιναν γνωστοί σήμερα (ο ένας έχει ήδη φύγει).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, στην έξοδο απ’ την ομάδα βρίσκεται και ο Κάρλος Ουέλλινγκτον. Το γιατί δεν… χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, αφού μπορεί να προσπαθεί και να στηρίχθηκε όσο κανείς, ένα γκολ σε 17 παιχνίδια δεν είναι στατιστικό που το θες στο CV σου, για να πιάσεις δουλειά ως επιθετικός.

Τόσο ο «αφάνας», όσο και οι Μπαμπάνκο (που έχει ήδη φύγει), Μπουένο είναι μέσα στα συμβόλαια που χαρακτηρίζονται ψηλά για την φετινή ΑΕΛ, βάσει και του μπάτζετ. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Ουέλλινγκτον αμείβεται (αμειβόταν καλύτερα) με ένα ποσό κοντά στις 10 χιλιάδες μηνιαίως, λίγο πιο πάνω ήταν ο μισθός του Μπαμπάνκο, ενώ στις 14 χιλιάδες είναι το μηνιαίο εισόδημα του Μπουένο.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω ποσά, είναι ξεκάθαρο το γιατί η ομάδα θέλει να απαλλαγεί απ’ αυτά τα συμβόλαια, δεδομένου ότι η προσφορά τους δεν ήταν η αναμενόμενη, ή αντάξια αν προτιμάτε αυτών που λάμβαναν.

Σε ότι αφορά στην… τέταρτη αποχώρηση της μέρας, αυτή του Σιέλη, είναι περιττό αλλά πρέπει να το σημειώσουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις πιο πάνω περιπτώσεις. Ήταν κάτι που κανείς δεν υπολόγιζε στην ομάδα και λόγω της ρήτρας, δεν μπορούσε να γίνει και κάτι διαφορετικό, μιλώντας πάντα για το κλαμπ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ