ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ουφ...

Αγχώθηκε, αγκομάχησε αλλά στο τέλος νίκησε η Ανόρθωση με 2-1 την Αναγέννηση και ο Ρόνι Λέβι έκανε θετικό ξεκίνημα στον πάγκο. Ο Βέσλεμ έβαλε μπροστά στο σκορ την Αναγέννηση, όμως Πελέ και Γκονσάλβες έκαναν την ανατροπή.

Η Ανόρθωση μπήκε με σαφή προσανατολισμό να έχει τον έλεγχο και την υπεροχή στον αγώνα, όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως μόλις στο όγδοο λεπτό. Από ένα δικό της φάουλ και διώξιμο της άμυνας, η Αναγέννηση έβγαλε αντεπίθεση και τελικά ο Βέσλεμ βρέθηκε μόνος του στην περιοχή από αριστερά και εκτέλεσε τον Κόπριβετς.

Τα σχέδια του Λέβι πήγαν περίπατο και πλέον έπρεπε η ομάδα του να βγει να πιέσει. Μέχρι το μισάωρο η αλήθεια είναι πως ήταν φλύαρη και δεν έφτιαξε κάτι ιδιαίτερο από φάσεις. Όμως στη συνέχεια ανέβασε στροφές και ταχύτητα στην ανάπτυξη και βρήκε ευκαιρίες. Δυο από αυτές στο 34’ με το τετ α τετ του Ράγιος που έσωσε ο Μάστρου και την κεφαλιά του Γκονσάλβες που έφυγε άουτ. Η πίεση συνεχίστηκε και απέδωσε στο 38’ τελικά με μια μπαλιά του Βίκτορ στον Γκονσάλβες να φέρνει ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και τελικά ο Πελέ ήταν αυτός που το εκμεταλλεύτηκε για να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ.

Με ποσοστά κατοχής μπάλας πολύ ψηλά, η Ανόρθωση μπήκε στην επανάληψη για να βρει το γκολ της νίκης και η Αναγέννηση για να το αποφύγει. Πάλι αποδεικνυόταν δύσκολη υπόθεση η δημιουργία, ενώ στις φορές που αυτό έγινε, δεν υπήρξαν τα τελειώματα που έπρεπε με αποκορύφωμα τη φάση του 57’ που ο Καμπρέρα δεν κατάφερε καν να πλασάρει σε τετ α τετ με τον Μάστρου. Ο Λέβι μετακίνησε τον Ράγιος στον άξονα για να βελτιώσει τα πράγματα και πέρασε στο παιχνίδι τον Κυριάκου. Στο 68’ η «Μεγάλη Κυρία» ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Γκονσάλβες που φάνηκε πως έπρεπε να δοθεί.

Η υπεροχή της Ανόρθωσης δεν μετουσιωνόταν σε ευκαιρίες, με την Αναγέννηση να κλείνει τους διαδρόμους, όμως όσα δε φέρνει η ώρα, φέρνει μια στιγμή. Στο 81’, ο Αϊράμ έκανε τη μπαλιά στην περιοχή και ο Γκονσάλβες αφού κοντρόλαρε με το στήθος έκανε το γυριστό και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μάστρου.

Ο Λέβι άμεσα σκέφτηκε να «κλειδώσει» τη νίκη με την είσοδο των Καλδερόν και Νικολάου και το κατάφερε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αναγέννηση (Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Μπαρπούδης, Ευθυμίου, Αναστασίου, Γιουσμπασιγιάν, Ντιαλό, Νατσιόπουλος(87’ Κάλεζιτς), Θεράποντος(76’ Χριστοδούλου), Ουέσλεμ, Μπριτζίτο, Φουρτάδο(87’ Ράτκοβιτς)

Ανόρθωση (Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Γκιγκέρμε, Σιβού, Ερέρο, Βίκτορ, Οικονομίδης962’ Κυριάκου), Πελέ(89’ Καλδερόν), Γκονσάλβες(90+1’ Νικολάου), Ράγιος, Καμπρέρα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση