ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τον Μάρκο τι κάνουμε;

Η κουβέντα περί προφύλαξης ενόψει της σειράς των δύσκολων αγώνων που ακολουθεί αφορούσε, φυσιολογικά, στον Ντόσσα Τζούνιορ, αφού ο λόγος που αναμένεται να ωθήσει τον Πάμπο Χριστοδούλου να τον αφήσει εκτός στο παιχνίδι με την ΑΕΖ έχει να κάνει με τραυματισμό. Εντούτοις, συζήτηση μπορεί να γίνει και για μια διαφορετικού τύπου προφύλαξη στο ματς κόντρα στους νεοφώτιστους, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τα διαδοχικά παιχνίδια με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Η αστεία κάρτα που έδειξε ο Κώστας Ψευδιώτης στον Μάρκο Σοάρες στον τελευταίο αγώνα με τον Άρη είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα που βρέθηκε στο όριο. Ο Καποβερντινός έχει φτάσει τις τρεις και η επόμενη που θα δεχτεί, θα υποχρεώσει τον προπονητή του να τον στερηθεί για ένα παιχνίδι.

Το πόσο κομβική είναι η παρουσία του αναγεννημένου Αφρικανού μέσου στη φετινή ΑΕΛ αναλύθηκε εκτενώς σε πρόσφατη στήλη της ιστοσελίδας μας. Μιλώντας επιγραμματικά στη γλώσσα των αριθμών, αρκεί να αναφερθεί ότι μέχρι τώρα μετρά δύο γκολ, μία άμεση και μία... έμμεση ασσίστ (από δικό του σουτ σκόραρε στην επαναφορά ο Αρουαμπαρένα το πρώτο γκολ με τη Νέα Σαλαμίνα) χωρίς να έχει λείψει ούτε δευτερόλεπτο από παιχνίδι της ομάδας του, για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του στο γαλαζοκίτρινο σύνολο.

Με όλα αυτά στα υπόψιν, το ερώτημα που τίθεται είναι το κατά πόσον ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιλέξει να αλλάξει τη δοκιμασμένη με απόλυτη επιτυχία «συνταγή» στη μεσαία γραμμή απέναντι στην ΑΕΖ, έτσι ώστε να μη ρισκάρει να χάσει τον παίκτη του ενόψει της δύσκολης αποστολής που ακολουθεί στην «Αρένα» της ΑΕΚ. Ποιοτικές εναλλακτικές σαφώς και υπάρχουν, όπως, για παράδειγμα, ο Μάριος Νικολάου, που είχε μείνει εκτός βασικού σχήματος στα δύο τελευταία ματς. Εντούτοις, πρέπει να ληφθεί υπόψιν και το γεγονός ότι στους δύο αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα απέναντι στους, θεωρητικά, δυσκολότερους αντιπάλους (Απόλλωνας και Ανόρθωση), ο προπονητής της ΑΕΛ είχε χρειαστεί και τους τρεις του «κόφτες» για την εντεκάδα, δίνοντας πιο προωθημένο ρόλο στον Λούκας Σόουζα. Ίδωμεν...

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ